Metal Kavanozlar...

bal_bocegi

♥♥Evlilik Hazırlığında ♥♥
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.089
1
66
Yalova
Kızlarr bu kavanozlar bu ara çok moda biliyosunuz, bende böyle 4 lü bi takım düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa memnuniyetini yada aksini paylaşabilir mi?
Tuzluk ve baharatlarını alan arkadaşlarımdan duymuştum yıkanınca paslandığını, herkesin öyle mi ??

canım duruşu çok şık ablamda kullanıyor paslanma olmadı ama su lekelerini çok belli ediyor sürekli elinde bi bez silmen gerekcek ben de bunlardan düşünmüştüm ama elini değsen leke gibi duruyor die vaz geçtim

Bende de 6 lısı var ama üstlerinde iki göz ve gülen bir ağız var
çok şık duruyor gerçekten
bi çok mağazada satılıyor

Bende de var paslanma olmadı ama memnun da değilim. Biraz daha kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum. paşabahçenin ahşap kapaklı kavanozlarından alıcam inşallah...

bende seviyorum ama kullanışlı olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim. porselen seramik ya da cam alcam

Ben çeyizime sadece tuzluğunu aldım, şu mıknatıslı olanlardan. İnşallah paslanma yapmaz.

Kızlar rçok teşekkürlerr yorumlar için,
bu kavonozlar her züccaciyede var hemen hemen üstteki resim BİEV mağazasından,
Bide dediğiniz gibi el lekesi çok oluyormuş, görünüş olarak ben çok beğeniyorum ama sürekli tezgahta duracak, isteristemez kirlencek ve yıkanacak kısa zamanda deforme olmasını istemem.:26:
Çoğunluk memnun değil anlaşılan görüntü var kullanış yok diyosunuz:44::44:

benim de biev marka. 3 lü kavanoz baharatlık ve tuzluk biberlik aldım. ama mat olanından bu parlak. fakat hiç yıkamadan tuzluk ve kavonozun birinde pas oldu. şimdi olsa porselen alırdım
bi de parlak olanda daha çok parmak izi olur. benimki parmak izi yapmıyor tabi kuru elle tutacaksın
çok lekelenme olunca da bulaşık makinesi parlatıcını pamuğa sürüp siliyorum parlıyorlar

Ben fackelmann marka bunun gibi 6 tane kavanoz aldım çeyizim için. Poşetin içine koydum. bir hafta sonra paslanmış. Geri verdim tabi.
Aynı markadan baharat takımı ve rende de aldım. Onlar da bir sorun yok. Ama keşke almasaydım diyorum.
Mis gibi cam varken

aaaa çok üzüldüm hemde marka yanii, bunları nemli ortamdan uzak tutmak lazım ama oda nasıl olcak bilemiyorummmm

Canım en iyisi ahşap kapaklı ya da cam kapaklı olanlar. Şık olursa plastik kapakta belki olabilir.
Kavanozuda porselen ya da cam olmalı bence.
Bunlar dönemsel ürünler, uzun vadede pek kullanışlı olmuyorlar...

Canım en iyisi ahşap kapaklı ya da cam kapaklı olanlar. Şık olursa plastik kapakta belki olabilir.
Kavanozuda porselen ya da cam olmalı bence.
Bunlar dönemsel ürünler, uzun vadede pek kullanışlı olmuyorlar...

Evet gerçekten öyle sanırım böyle 3 boy alcaktım çay şeker koymaya ama vazgeçtim sayılır, paşabahçenin cam olanlardan alıcam belki kapağı sadece metal olabilirr:82:

aaaa çok üzüldüm hemde marka yanii, bunları nemli ortamdan uzak tutmak lazım ama oda nasıl olcak bilemiyorummmm

Mutfakta yemek pişecek, çay kaynayacak mutlaka buhar olacak mutfak nemli kalacak.
Kavanozları nemli ortamda tutmama gibi birşey söz konusu olamaz ki. Pişman oldum aldığıma. Bir de paslanmaz çelik yazıyor üstünde.

Camdan şaşmayacam bundan sonra

Evet canım haklısın sürekli nemli buharlı bir ortamm paslanıncada atmaya kıyamazsın. Bende cam alıcam karar verdim bunlar hoş ama kullanışsız

Kıslar ben baharat takımlarımıda metal alıcaktım ama burdaki yorumlardan sonraa vazgeçmiştim, sadece kapakları metal olanlardan aldım baharatlıklarım bunlar, bi de bunların daha değişik makarna koyacak büyüklükte olanları var onlardan düşünüyorum, siz ne dersiniz? Çay şeker koymak içinde paşabahçenin cam kavonozlarından istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…