Mesleki yönelim(zordurumdayım yardım edin nolur)

durakda

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
38
0
6
34
İstanbul
Önlisans mezunuyum.Kendi mesleğimi yapmak istemiyorum.Ne yapıcagımı bilmiyorum.Aylardır iş arıyorum bulamadım.Ailemle de problem yaşıyorum bu nedenle.Nolur yardım edin ne yapıcagımı bilmiyorum.Bana bi meslek önerin yoksa deliricem.Hastahanelerde çalışıyım hasta kayıtta dedim ama yok torpil lazım.Psikolojim bozuldu nolur bir şeyler yazın.Çok ihtiyacım var yardıma.

iş bulmak zor bu devirde, iş, maaş,mesafe vs. seçmeden tüm güvenilir yerlere başvurun bence,markette kasiyerlik,mağazada,butikte satış elemanı gibi, elbet birinden dönüş yaparlar...bulunduğunuz yerde İŞKUR varsa oraya da CV bırakın.

Son düzenleme:

mesleki eğitim kursları var özel ya da işkurun mesleğini sevmiyorsan sertifikalı bu şekilde bir kursa gitsen daha mutlu olabilirsin bence :) üzülme hayatın ne getireceği belli olmaz.bir bakmışsın zaman geçmiş ve sen istediğin yerdesin aileni pek takma.insan bu dönemlerde daha alınganda oluyor belki senin hissettiklerin doğrultusunda sana yansıtma yapmıyorlardır.sakin ol.derin bir nefes al ve önce ne istediğine karar ver.kendini nasıl görsen mutlu olurdun.

İşkura başvuru yaptım bir şey çıkmıyor.Market falan da ben düşünmüyorum ailemde izn vermiyor .Açıkçası markette çalışıcaksan neden okudun diyorlar ..Çok teşekkür ederim cevap için..

Oyun ablası arayan var mı acaba Aklıma gelmişken sorayım..İstanbul avr.yakasındayım...

Çok teşekkür ederim cvp için...Kursları da araştırıyorum yapmadığım şey kalmadı..Çok bunaldım.Umarım dediğiniz gibi olur..

zaten geçici olarak gireceksiniz, evde oturmakla da bir şey olmuyor ki,lisans,yüksek lisans mezunları bile iş bulamıyor artık,aileniz bilmiyor mu, marketlerde günlük ürün tanıtım işleri de kazanç getiriyormuş bayağı...

Çok teşekkür ederim cvp için...Kursları da araştırıyorum yapmadığım şey kalmadı..Çok bunaldım.Umarım dediğiniz gibi olur..

karamsarlığa kapılma. karamsar düşünceler daha çok umutsuzluğa sokar seni olumlu düşünmeye çalış en azından bu dönemin geçici olduğunu söyle kendi kendine.evrene olumlu gönder olumlu gelsin.:) inan bana geçecek. geçici olarak stand işi düşünsen part time ya da full time.avm lerde genellikle çok açık oluyor.aklında bulunsun.

call center ya da müşteri temsilciliği hiç düşündün mü?

Muhteşem mesajınız için çok teşekkür ederim..Umarım bi an önce geçer..:)

büyük bir şehirde yaşıyorsanız güzel pasta börek yapıyorsanız büyük şehirlerde çalışan hanımlar misafirleri geleceği zaman evde yapılmış börek falan satın alıyorlar veya el beceriniz ve el lezzetiniz varsa butik kurabiye ve pasta işinde iyi para var nikah şekeri vs işi de güzel

hiç olmadı işkurun ücretli kursları var hem vakit geçirmek hem para almak hemde farklı bir işle ilgili sertifika almak için ideal

Düşündüm araştırıyorum.Şuan netten bi kaç numara buldum yarın arayacağım umarım olur.Çok teşekkür ederim ilginiz için.:)

umarım olur olmazsa da pes etme elbet biri olacak ya da yeni bir düşünce çıkacaktır karşına :) morelini yüksek tutarsan karşına çıkacabilecek şansları daha az ıskalıyorsun:) rica ederim. unutma hiç bir şey psikolojinden daha önemli değil.her şey olur. :)) yeterki moraller yüksek olsun :)

Merhaba, ben yaptığım şeyden bahsedeyim. Belki sana fikir olur. Yapı Kredi Bankası part time gişe yetkilisi arıyor, internette görmüşsündür belki. Ben part time iş aradığım için ona başvurdum ve yarın görüşmeye gidiyorum Allah izin verirse.
2. olarak da, kurban bayramı yaklaşıyor biliyorsun. Marketlerde şeker/çikolata satışları artacağı için stand başında duracak eleman arıyorlar. Ben ona da başvurumu yaptım. Sen de düşünürsen araştırabilirsin. Elbette kalıcı bir iş değil. En azından harçlığını çıkartmana yardımcı olabilir.

Bu arada nedir bölümün?

İlk defa duyuyorum banka olayını .Nereden nasıl başvuruluyor şartlar nedir? Çocuk gelişimini bitirdim.Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…