- 2 Ekim 2014
- 125
- 19
- 28
Siz ne okuyordunuzEvet dgs sınavı ile 4 yıllığa tamamlıyacaksınız daha sonra,lisans kpss sınavına gireceksiniz yeteri puan çektiğinizde atanırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne okuyordunuzEvet dgs sınavı ile 4 yıllığa tamamlıyacaksınız daha sonra,lisans kpss sınavına gireceksiniz yeteri puan çektiğinizde atanırsınız.
Anadolu Üniversitesi,aöf işletme 1. Sınıf daha 3 yıl var.Siz ne okuyordunuz
Liseyidemi disardann bitirdiniz masallah yas kacAnadolu Üniversitesi,aöf işletme 1. Sınıf daha 3 yıl var.
Yok liseyi dışarıdan bitirmedim örgün okudum,28 yaşındayım bazı nedenlerle geç oldu diyelim.Liseyidemi disardann bitirdiniz masallah yas kac
Olsun gec olsunda guc olmasinn :) nasil zor mu uniYok liseyi dışarıdan bitirmedim örgün okudum,28 yaşındayım bazı nedenlerle geç oldu diyelim.
Elbette biraz zorluğu oluyor birazdan tekrar ders başına geçecem,ilk sınavlarım Aralık'ta 2. Sınavlarım da Ocak'ta olacak.Olsun gec olsunda guc olmasinn :) nasil zor mu uni
Basarilar dilerimmElbette biraz zorluğu oluyor birazdan tekrar ders başına geçecem,ilk sınavlarım Aralık'ta 2. Sınavlarım da Ocak'ta olacak.
Teşekkür ederim sizede başarılar.Basarilar dilerimm
Ilk sinav 30 mayistamihafta sonu sınavları başladı :18:
notlarım fena değil ama önemli olan 30 mayıstaki sınav rabbim kolaylık versin cümlemize (amin)
Ilk sinav 30 mayistami
mrb sınav tarihi 3-4 ocak olarak açıklandıIlk sinav 30 mayistami
Meslek derslerine mi ??kızlar alttan kalan derlerimizi nerden öğreniyoruz maol sayfama baktım ama bulamadım bu hafta da sonmus bilen varsa lütfen bana dönsün
Nerde acikladi kaynak neresi canim
kızlar alttan kalan derlerimizi nerden öğreniyoruz maol sayfama baktım ama bulamadım bu hafta da sonmus bilen varsa lütfen bana dönsün