meslek yuksekokulu mezunları

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar 2 yıllık meslek yüksekokulunu okuyup şimdi iyi yerlerde mevki olarak varmı:1rolleyes::1rolleyes:

Hic mi yok ya??Mutlaka vardır bence ama biraz sans gerek ve tanıdık birileri de olsunki is ıcın yardım etsın maalesef günümüz sartları böyle..

ben muhasebe mezunuyum bu yaz mezun oldum aöf işletmeye geçiş yaptım şimdi işsizim ve iş bulmam gerek mali olarak çöktüm. bu işler şans işi ve çevre işi ama inanıyorum güzel yerlere gelicem aasla hayallerimin peşini bırakmam :hooray:

kızlarrr hayal edin ve olcağına inandırın kedinizi bir gün istediğiniz yerde olcaksınız tabiki çok çalışmayı kendinizi geliştirmeyi, unutmadan :içelim:

ben inşaat bölümünü bitirdim yaklaşık 6 aydır işssizim :çok üzgünümiyasa bizim için herşeyi çok zorluyor bende aöfe kayıt yaptırdım bu sene bkalım hala iş arar durumdayım inşallah bulurum ve işssiz olanlarda bulur:lepi:2009 bizim senemiz olsun:sm_cool:

bencede bölümüne
bitirdiğin fakulteye

kişinin atılgan oluşuna bilgisine göre değişir canımyerimseniben

bende muhasebe mezunum 2008de bitti ama daha iş bulamadım adamlar gunde 10 saat calıştırıp 350 400 milyon verceklermiş bende istediğim gibi bi iş bulana kadar beklemedeyım zaten küçük sehirde olmakta tam bi dezavantajj

bende varım :çok üzgünüm:
2008 Grafik mezunuyum...Okulum bittiği gibi iş buldum ama kısa sürdü..kriz dediler bi sürü işçi çıkardılar..işte o talihsizlerden biride benim..İşsizim işsizsenağlama

2007 yılında 2 yıllık Bilgisayar programcılıgı bölümünden mezun bir arkadaşım bölge müdürü olarak çalışıyor. Dediğim gibi bölümüne göre değişir tabi şansta lazım

2005 selçuk sosyal bilimler myo muhasebe bölümü mezunuyum. mezun olur olmaz çalışayım boş durmayayım diye önüme ilk çıkan işe atladım kendi alanım bile değildi. sigorta eksper bürosunda 1,5 yıl çalıştım ama çok zorlandım. sonra işten ayrıldım ve kendi istediğim işi bulana kadar bekledim 1 yıldırda özel bir şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum. allah iş arayanların yardımcısı olsunn.

2007 yılında 2 yıllık Bilgisayar programcılıgı bölümünden mezun bir arkadaşım bölge müdürü olarak çalışıyor. Dediğim gibi bölümüne göre değişir tabi şansta lazım

inanmıyorum ciddi misin:1shok:
maşallah
ne kadar alıyor peki:uhm:
bende aynı bölümü okuyorum:teytey:

2005 yılı myo mezunuyum bende inşaat bölümünü bitirdim şu an tasarımcı olarak çalışıyorum, kendi işim değil ama az biraz benziyor işte :) 3 senedir çalışıyorum burda

inanmıyorum ciddi misin:1shok:
maşallah
ne kadar alıyor peki:uhm:
bende aynı bölümü okuyorum:teytey:

Okadarını bilmiyorum ama toptancı şirketi olduğu için en aşağı 1.500 TL alıyodur. O kızın müdürle ilişkisi varmış bana öle dendi. Bölge müdürü olmada onunda etkisi vardır. Bilgisayar programcılığı seviyosan daha çok paralar kazanabilirsin ama kendini sürekli yenilemen lazım.

2005 yılı myo mezunuyum bende inşaat bölümünü bitirdim şu an tasarımcı olarak çalışıyorum, kendi işim değil ama az biraz benziyor işte :) 3 senedir çalışıyorum burda
nasıl tatlım iş ortamı bende inşaat mezunuyum sen nereyi bitrdin bu arada:asigim:

petrokimya teknikerliği mezunuyum mezun olur olmaz mesleğimle ilgili bir işe girdim sanırım işini yapabilen tek mezundum o zamanlar 7 yıl çalıştım fakat şehir değişikliği nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım
sınıfımın en iyilerindendim ve hocalarımın referansıyla girmiştim

benim kuzenimde 2 yillik bilgisayar programciligindan mezun sözlesmeli ögretmen olarak calisiyor ben ise 2005 yilinda mezun oldum 2008 yilinda da evlendim 3 yil bekledim aradim ama is bulamadim malesef... büyük sehirde olsaydim bulurdum ama kücük yerlerde is yok...

Bende kocaeli üniversitesi kandıra m.y.o işletme bölümü mezunuyum.
Okulun son senesi tüm hocalar fırsat buldukça bize okulunuzu 4 senelige tamamlayın diye söylediler.
Bende açıkögretim işletme bölümüne gectim ve 4 senelige tamamladım ama
2007 mezunu olmama ragmen iş bulamadım.
Önemli olan okul degil bunu anladım.
Lise mezunu ol yabancı dilin olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…