Meslek uyumsuzluğu

Dediklerini çok haklısınız asla bi meslek grubunun tamamı iyi yada kötü olarak kabul edilemez iyileri de vardır kotuleride ama demek istediğim mesleğin karakteri değiştirip degistiremeyecegi aslında karakterler olarak uyumludur ve gerçekten sabır gerektiren bi insanım realist olursam anlasmasi güç bi insanim ilerde de bana bu sabri göstermesi gerekir diye düşünüyorum

Ama şu da bir gerçek; bazı erkekler de memur bayanlarla sırf maaşları var diye evleniyorlar.. O zamana kadar da rol yapıyorlar. Evlendikten sonrada maaş kartlarını ellerinden alıyor, eşine harçlıklar veriyor.. Bu duruma o kadar çok kızıyorum ki.. Dünya resmen çıkar dünyası olmuş.. Evlilikler güven dayalı ilişkilere değil de, çıkar dayalı ilişkilere bürünmüş.. Ne acı.. Sonrada gelsin mutsuz evlilikler, gelsin boşanmalar..

O da var tabii onu tanıdığım kadariyla öyle bi insan değil bence tabii kimseyi tamamen taniyamayiz

Boyle seyleri neden kafaya takarlar hic anlamam. Lise mezunu bir insanla da birlikte olabilirdin, adamda belki muhendis kafasi var okumadi diye bunu nerden bilebilirsin? Sanki holding sahiplerinin hepsi oxford mezunu

bazı aileler bu tarz şeylere takarlar bunu hepimiz biliyorlar,bazı konularda haklı da olabilirler...siz acele etmeyin,iyice tanıyın sevgilinizi eğer kafanızı kurcalayan şeyler olursa uzatmazsınız,bitirirsiniz.çok seviyorum,onsuz yapamam derseniz evlenirsiniz.mutlu ya da mutsuz olursunuz bunu kimse bilemez ,zaman gösterir bazı şeyleri

Boyle seyleri neden kafaya takarlar hic anlamam. Lise mezunu bir insanla da birlikte olabilirdin, adamda belki muhendis kafasi var okumadi diye bunu nerden bilebilirsin? Sanki holding sahiplerinin hepsi oxford mezunu

bence çoğu kişi para olarak da bakıyor mevzuya adam zengin olunca eğitim çok problem edilmiyor mesela bir iş adamı olsa bu kadar sorun olmayacaktı farklar ( bu konu için demiyorum )

Aslında sorun edilen eğitim başlığı altında para diyelim nadir zeka ve entelektüel birikim önemlidir diye düşünen . Üniversite mezunlarının da ne kadar kendilerine birsey kattığı malum

Demek istedigim tam olarak buydu

Haklısınız gerçekten ama mesele sadece para değil aslında çalışma şartları ve mesleğin zorlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…