- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 32
- Konu Sahibi simmer down
Okadar kırmadan kızmadan anlatiyor ki sen Karışma bile diyemiyorum:)Anneler artık ellerinin hamuruyla şu genç sevgililere bi karışmasınlar yav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar kırmadan kızmadan anlatiyor ki sen Karışma bile diyemiyorum:)Anneler artık ellerinin hamuruyla şu genç sevgililere bi karışmasınlar yav.
Kendisinin bu konudan haberi var zaten asla yazık etme durumu oldugunu dusunmuyorumsiz bu ilişkiden emin değilsiniz o yüzden hemen sevgilinizden ayrılın çocuğa yazık etmeyin
sanırsın sen komutan o da er
Sadece mesele ondan 3 yıl fazla okumam değil egtim led olmaz insanlık haklısınız ama bn inşallah uzmanlığı başlıcam seneye ve akademisyen olma ihtimalim var kendisine ilerde yuksebilecegini söylüyor ama tanıdığım kadariyla çok çalışkan biri degil2 yıl eğitim farkı için mi denk olmayacak mışsınız ?
Eğitim okumaklı mı oluyor Allah aşkına.
adam mesleğini eline almış. Parasını kazanıyor.
fikirler uyuşuyorsa sorun ne?
tayin -mesai konularına birşey diyemem. her mesleğin kendine göre zorluğu var.
Öğretmen - öğretmenYa bu meslek uyumu nasıl sağlanıyor denk olan meslekler listesi rica edicim
Sadece mesele ondan 3 yıl fazla okumam değil egtim led olmaz insanlık haklısınız ama bn inşallah uzmanlığı başlıcam seneye ve akademisyen olma ihtimalim var kendisine ilerde yuksebilecegini söylüyor ama tanıdığım kadariyla çok çalışkan biri degil
bunu bir erkek sorunedebilir
Annemin benden habersiz hesap açtı zannettimÖğretmen - öğretmen
Öğretmen - polis
Bankaci- Avukat
Dış hekimi - doktor
Doktor- doktor
Hemşire - polis
Mesleğin guzelligin den çok çalışma şartları ve maaş durumu diyelimAnneniz sanki issiz gucsuz virinden bahsediyor :)
Anlasiyor saniz bu sorun degil,adamin gayet guzel meslegi var
Yaşla ilgili bi sikintim yok benim merak ettiğim bi konu aslında suan sakin biri ama beş sene sonra daha agresif biri olabilir mi annemin on yargısı belki ama direk polisler sınirlı olur dediBen hiyerarşiye inanmam benim takıldığım polis eşi olmak.eğer gen,sen henüz yaşını bilmiyorum bence acele etme.meslek kişiliğe sirayet ediyor bir süre sonra normalde kişiliğin mesleği belirlemesi gerekir ama bu mümkün değil ülkemde pek neyse diyeceğim o ki sürekli suçlularla uğraşan biriyle birlikte olacaksın.yaşın otuz altıysa bence biraz uzat süreyi üstüyse zaten bi süre sonra kararını verirsin
Yaşı şu nedenle söyledim tecrübe önemlidir eğer gençseniz yanlış bir karar verme oranınız daha yüksek bana göre.ve acımasız mı olur bilmiyorum bende polis e temkinli bakarımYaşla ilgili bi sikintim yok benim merak ettiğim bi konu aslında suan sakin biri ama beş sene sonra daha agresif biri olabilir mi annemin on yargısı belki ama direk polisler sınirlı olur dedi
Sıralı tam listeyi ben de görmek isterim.Ya bu meslek uyumu nasıl sağlanıyor denk olan meslekler listesi rica edicim