- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi simmer down
Size annemin cevabını veriyim o zaman benim için uyumlu olanlar doktor dış hekimi avukat ve bazı muhendislikler:) şaka bi yana mesleğin evliliğe etkisine dair bi bilgim yokYa bu meslek uyumu nasıl sağlanıyor denk olan meslekler listesi rica edicim
Size annemin cevabını veriyim o zaman benim için uyumlu olanlar doktor dış hekimi avukat ve bazı muhendislikler:) şaka bi yana mesleğin evliliğe etkisine dair bi bilgim yok
Oyle ikna demiyelim çünki istersem çok sorun çıkaracaklarını beklemiyorum ama tam olarsk sevgili hayatı olmayacak farklı bişey evlilik bundan beş yıl sonra pişman olmak istemiyorumBence cok uyumlu degilsiniz meslek olarak...kafa yapisi diyorlar ama kafa yapisi da sectigimiz meslekle ilgilidir zaten...evlendikten sonra her sey cok daha onemli oluyor ve göze batiyor...ha tabi hayat sizindir bazi insanlar cok takmaz siz de oyleyseniz ailenizi ikna edin sadece.
Kara sevda değil aslında onun ısrarla oldu diyebiliriz. Açıkçası çok kararsız kaldimKara sevdaya tutulduysan devam et. her şey size size güzel gelir ama böyle bi sevgi yoksa bi süre sonra bu sorular size çok mantıklı gelicek ve boşanıcaksınız :)
Bende haksız diyemiyorum zaten bunu desem konu açmazdim bu konuda karışık bir konu malesefKimse kizmasin ama aileniz haksiz diyemiyorum...
valla ben size söyliyim, polis eşi olmak zor, gurbet derdi bi yandan, çalışma şartları bi yandan. onun haricinde maaşı azınsanmayacak kadar iyi. sınıf açısından sorun olmaz diye düşünüyorum.
seviyosanız devam edin bence[/QUOTE
Aslında maas durumu çalıştıklarını göre az aldıklarını düşünüyorum . Eminim zordur kesin çalışma saatleri yok tam bi plan yapıyorsun bişey çıkıyor şimdilik bu benim en çok rahatsız eden şey bide güvenli bir is olmamasi