Meslek seçimi?

damla321_

verme DEĞER verme!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
5.922
675
Merhaba, bu sene Allahın izniyle İnşAllah üniversiteye gideceğim ama meslek seçiminde kararsız kaldım şuanki işim muhasebe ama ben Mütercim-Tercümanlık Bölümünü düşünüyorum babam ise ya maliye bölümünü ya veteriner yada Eczacılık olsun diyor bende bu yüzden kararsız kaldım sizce bu bölümlerden hangisi daha iyi diğerlerine göre iş konusunda???

Hangisinde mutlu olacağını düşünüyorsan onu seç ama dikkatli seç derim canım severek yapacağn bir meslek olsun :)
maliyede mutlu olacağımdan şüpheliyim babam istiyor bu mesleği
eczacılık ise aslında olabilir diye düşünüyorum yada bilgisayar bölümü?:KK14:

Bir iibfli olarak iibf den uzak durun derim.ataması çok az ve o kpss süreci çok yıpratıcı.Üniversite bitiyo kpss başlıyo.Kpss ye giriyorsunuz kurum sınavı var, kurum sınavı bitiyo mülakat başlıyo en son iş.Ama ilgim var seviyorum derseniz o başka tabi:KK12:

Bir iibfli olarak iibf den uzak durun derim.ataması çok az ve o kpss süreci çok yıpratıcı.Üniversite bitiyo kpss başlıyo.Kpss ye giriyorsunuz kurum sınavı var, kurum sınavı bitiyo mülakat başlıyo en son iş.Ama ilgim var seviyorum derseniz o başka tabi:KK12:
maliye ilgim yok babam istiyor :KK14:
ben eczacılık yada bilgisayar bölümü düşünüyorum :KK51: yada dil bölümü

maliye ilgim yok babam istiyor :KK14:
ben eczacılık yada bilgisayar bölümü düşünüyorum :KK51: yada dil bölümü
Eczacılık ve dil bölümü çok iyi.özellikle birkaç yıldır ingilizce öğretmenliği deli gibi atanıyor çok düşük puanlarla.üstelik özel okullarda da çalışma şansınız çok yüksek oluyor.tabi ileride ne nasıl olur atanmaları filan bilemem ama şu anlık durum böyle.ama senin yerinde olsam eczacılığı zorlardım en güzeli en garantisi o.

Eczacılık ve dil bölümü çok iyi.özellikle birkaç yıldır ingilizce öğretmenliği deli gibi atanıyor çok düşük puanlarla.üstelik özel okullarda da çalışma şansınız çok yüksek oluyor.tabi ileride ne nasıl olur atanmaları filan bilemem ama şu anlık durum böyle.ama senin yerinde olsam eczacılığı zorlardım en güzeli en garantisi o.
hımm mf 3 den alıyordu eczacılık demi :KK51:
teşekkürler cevap için bu arada:KK19:

X