- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
Mefruşat kursundan belgem varÖnce Dikiş kursu sonrasında da mefruşat kursuna gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mefruşat kursundan belgem varÖnce Dikiş kursu sonrasında da mefruşat kursuna gidin.
azimli kadınlara bayılıyorum istemek başarmanın yarısıdır.başaracaksınız inanıyorum pandemi de pratik yapın bol bol dikiş dikin bebek kıyafetiyle başlayın kolay olur paça ve kol boyu kısaltma işinde de para var.kolay da hem .bir gün minik bir dükkan bile açarsınız .sadece basit tadilat ve paça boyuyla 2 çocuğunu üniversite de okutup ev geçindireni bile gördüm benÇok istekliyim hissesiyorum olucak
Dediklerinizi uygulayacagim belli ki bu işi bilensiniz oğlumla biraz zorlanıcam ama en azından denemek istiyorum benim için kendi mutfak bezimi bile kendim yapsam benim için bir kârdır hiçbir şeyi küçümsemiyorum şu an ileride olan insanlar benim gibi en başta olan insanlardı çalışmayla ve biraz da şansım varsa olur biliyorumHayır hiç zor değil.
Tasarımcıyım.
Evet çok çok zorlanırsınız ama imkansız değil. Öncelikle eğer halk eğitime gitme imkanınız varsa mutlaka oraya gidin yoksa internetten kalıp çıkarma videoları izleyin, mümkünse megep'n moda tasarım kitaplarını alıp kalıp çalışın. Düz dar etekten başlayıp kadın işçi pantolonuna kadar herşey var. Anlatımı da yalın, anlayabilirsiniz yani. Aynı şekilde uygulama yani dikim için de kitabı var, eşelle çıkardığınız kalıpları parşömen kağıdına tam boy olarak geçirip dikime başlayabilirsiniz. Taş çatlasın 6 ay veriyorum size, 6 içinde herşeyi kapmış olursunuz. Benim bir arkadaşım bu yolu izleyerek instagramda özel dikim butiği açtı, diktiği ürünleri koydu, isteyene istediği renkte, desende özel dikim yapıp satıyor. Akmasa da damlıyor. Eğer bu işte ciddiyseniz ve bilgiye ihtiyacınız olursa ben buradayım.
Aaa kaldık mı youtube dünyasınaankarada belediye kursları açılmıcakmış pandemiden dolayı
Bitiricem insallah o cepteZamanınız oluyorsa liseyi bitirmeye gayret edin. Benim 40-50 yaşlarında tanıdıklarım vardı liseyi bitiren. Ne olursa olsun yararını görürsünüz.
Onun dışında arkadaşlar da söylemişler bir dikiş kursuna gidin. Verecekleri sertifika iş bulma konusunda da size yardımcı olabilir.
Insallah bitiricem evlendim anca gidebilirim sinavlara 2 yillik evliyim daha yeni kurtuldum babamdanHalk eğitim kurslarına gidin orada dikiş bölümü var , orada kurslara gidip kendinizi geliştirebilirsiniz.
Sonrasında yeteceğiniz varsa hem tasarım elbise etek ceket vs yaparsınız hem çizer hem dikersiniz.
Bu arada liseyi de bitirin mutlaka
Her dönem bir ders verseniz bile bitirin.
Azmi’niz için de tebrik ederim ayrıca böyle bir baba varken böyle azimli olmak takdire şayan
Çoğu ünlü tasarımcı bu işe en dipten başlayıp sonra yükselmiştir. Hiç kimse - buna bende dahil- bu işi bilerek doğmadık. Mesela benim lise döneminde staj yaptığım gelinlikçi abla evinde öğrenmiş bütün dikimi. Ki gelinlik dikilmesi en zor olan ürünlerdendir. O yüzden biraz çaba, biraz azim, biraz fedakarlıkla çok güzel yerlere gelebilirsiniz. Sadece doğru yerden başlamalısınız. Dediklerimi yapın, halk eğitim kurslarına şuan gidemiyorsanız bile megepin kitaplarını alıp biraz pelur, biraz parşömen, eşel, pistole gibi malzemeler alıp kalıp çizimlerine başlayın. Miniğiniz uyuduktan sonra 1 2 saat çalışsanız bile yeter. Yeter ki denemekten vazgeçmeyin.Dediklerinizi uygulayacagim belli ki bu işi bilensiniz oğlumla biraz zorlanıcam ama en azından denemek istiyorum benim için kendi mutfak bezimi bile kendim yapsam benim için bir kârdır hiçbir şeyi küçümsemiyorum şu an ileride olan insanlar benim gibi en başta olan insanlardı çalışmayla ve biraz da şansım varsa olur biliyorum
O nasıl baba öyle yaInsallah bitiricem evlendim anca gidebilirim sinavlara 2 yillik evliyim daha yeni kurtuldum babamdan