Meslek Lisesi Muhasebe bölümü Mezunu Aöfye sınavsız geçip okuyabilirmi ??

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar benim bir arkadaşım var meslek lisesi muhasebe bölümü mezunu aöf 2 yıllık yada 4 yıllık olan bölümlerden birine sınavsız geçiş yapıp okuyabilirmi

okuyamaz tatlum,
sınavsız geçiş hakkı sadece meslek yüksek okullarına yerleşmek için geçerli.

açıköğretimdeki 2 yıllık yada 4 yıllık bölümere sınavsız geçiş yok

arkadaşlar benim bir arkadaşım var meslek lisesi muhasebe bölümü mezunu aöf 2 yıllık yada 4 yıllık olan bölümlerden birine sınavsız geçiş yapıp okuyabilirmi

Arkadaş tamamen yanlış bilgilendirmiş. Emin olmadığınız konularda gençlerin hayatıyla oynamayın lütfen!

Ben bizzat Eskişehir Aöf Merkez büro ya telefon ettim. İstanbul aöf bürosuna da sordum. Meslek lisesi çıkışlılar rahatlıkla örgün veya aöf 2 yıllık bölümlere yerleşebilir.

Benim en yakın arkadaşım ticaret lisesi mezunu. Sınavsız geçişle aöf 2 yıllık muhasebe bölümünü yazdı. Bu yıl başlıyor.

Erkek kardeşim meslek lisesi çıkışlı 2 yıllık örgün elektrik bölümüne sınavsız geçiş yaptı. ( aöf de de elektrik bölümü var, orayı da tercih edebilirdi.) Kardeşim de yıl o da başladı.

Başarı seninle olsun.

Selamlar.

Son düzenleme:
tşk ederim cvp için arkadaşım kendim için değil arkadaşım için sormuştum allah razı olsun bilgilendirdiğin için senden bende busene allah kısmet ederse dikey geçişle aöf uluslarası ilişkiler lisans 3.sınıfa kayıt yaptırıp okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…