- 24 Haziran 2023
- 134
- 76
- 13
- Konu Sahibi serotininevi
-
Merhaba,Atandiginiz okul sabahci/ oglenciyse okullarin baslama saati degisken olabiliyor ama mesela 8-12:30 ya da 13-30 calisiyorsunuz.Kulup dersleri de oluyor onlara da girebilyorsunuz tabi ek ders daha fazla.
Merhaba,yönetmelikte bir ders 50 dakikadır ve okulöncesi öğretmenin ders saati 6x50 dakika toplam 300 dakikadır. Ama yeni bir yönetmelik bekleniyor , okulöncesi de diğer branşlar gibi 40 dakika olabilir.
Calisma saati az oldugu icin okul oncesi cazip geliyor ama isin icine girince nereye düştüm ben oluyor.Tam gün çalışıyorum.9-14:00 arası.Toplam aralıksız 5 saat. Çalıştığınız kurum iyiyse okul öncesi öğretmenliğini önermem.Zor değil, veliyle birlikte çokkkk zor bir meslek
Tuvalete bile gidemiyorsun rahat bir şekilde.Aklin hep çocuklarda oluyor.5 yaş ücretsiz olduğu için her şubede en az 20 öğrenci oluyor.Okula uyumu , kavga dövüş derken kafa kalmıyor.Bir de velilerin isteği bitmiyor.Arkadasi dizine yaşlandı diye okula konuşmaya gelen veli bile var.Cocugun dizi morarmış diyor ,morluk yok ama.Boyle cins insanlarla uğraşırım ben ,çocuklara da insan üstü sabır gösteririm diyorsa seçsin.Calisma saati az oldugu icin okul oncesi cazip geliyor ama isin icine girince nereye düştüm ben oluyor.
Yine de belirteyim isterse bagimsiz anaokulu degil de ilkokula bagli bir anaokulu tercih edebilirsiniz.sabah 9 aksam 16 calisiyor bagimsiz anaokulundaki arkadas
1 tane kendi çocuğuna zor bakan bu insanların 20 çocuğa eğitim vermeye çalışan öğretmenden istekleri nasıl bu kadar yüksek oluyor anlamıyorum. Allah sabır versin.Tu
Tuvalete bile gidemiyorsun rahat bir şekilde.Aklin hep çocuklarda oluyor.5 yaş ücretsiz olduğu için her şubede en az 20 öğrenci oluyor.Okula uyumu , kavga dövüş derken kafa kalmıyor.Bir de velilerin isteği bitmiyor.Arkadasi dizine yaşlandı diye okula konuşmaya gelen veli bile var.Cocugun dizi morarmış diyor ,morluk yok ama.Boyle cins insanlarla uğraşırım ben ,çocuklara da insan üstü sabır gösteririm diyorsa seçsin.
Evde eline telefon verip saatlerce ilgilenmezler ama okulda öğretmenden özel 5 saat aralıksız ilgi beklerler.Aminnn1 tane kendi çocuğuna zor bakan bu insanların 20 çocuğa eğitim vermeye çalışan öğretmenden istekleri nasıl bu kadar yüksek oluyor anlamıyorum. Allah sabır versin.
Merhaba,Tam gün çalışıyorum.9-14:00 arası.Toplam aralıksız 5 saat. Çalıştığınız kurum iyiyse okul öncesi öğretmenliğini önermem.Zor değil, veliyle birlikte çokkkk zor bir meslek
Özel sektör olabilir mi ? Devlette böyle bir çalışma saati duymadım hiçsabah 9 aksam 16 calisiyor bagimsiz anaokulundaki arkadas
Bağımsız anaokullarında daha uzun olabiliyorÖzel sektör olabilir mi ? Devlette böyle bir çalışma saati duymadım hiç
Bağımsız anaokulu dediğiniz tam olarak nedir ? Yani kpss ile atanan bir yer mi yoksa özel sektör mü ?Bağımsız anaokullarında daha uzun olabiliyor
yok devlet bagimsiz anaokulu .yigenim de bagimsiz anaokulunda sabah birakip 4 te aliyorduk.ogretmenin cikmasi 4 bucugu buluyordur hattaÖzel sektör olabilir mi ? Devlette böyle bir çalışma saati duymadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?