• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesken elektrik??

Aynen ben bak iç çamaşırları unuttum yazmayı 😁 Baktığında senin de iki kez çamaşır makinesi olmuyor aslında. Bebekte beyaz ile çok uçuk renkler atılıyor evet de büyüdükçe olmuyor renkleri kötüleşiyor. Gri ile renkleri attıkça da

İç çamaşırları es geçmişim bak birde onlar var 😊 Oğlunuz küçük sanırım ama zamanla karışık kıyafet atınca kötü görünmeye başlar.. Aman tanrım ikinci çocuk yoldaysa çarpı 2 diyelim biz bunlara 🫣 Bizimkiler büyüdü ya çok şükür sıra sizde. Evet bir süre ev batacak. Kurutma makinesi şiddetle tavsiye olunur 🥰😣😅 Asma katlama işine pek gerek kalmıyor. Bende bazen kurutma makinesinden çıkartıp sepete atıyorum oradan alıp kullanıyorlar..
Ben yakında yemekleri bile ikea usulü parçaları kendiniz birleştirin şeklinde yaparım. Açıkçası salıyorum kendimi biraz yoksa temizlik konusunda takıntılarım git gide artmaya başlıyordu ve bu beni cok sıkıntıya sokuyordu. Ama düzenime kimsenin dokunmasını hala sevmem😃 önceden ne çok vaktim varmış kaşımı 2 saatte alır 3 saatte oje sürerdim şimdi anca arada bir duş alıyorum kokmamak için🤣

Back