- 5 Aralık 2010
- 169
- 1
-
- Konu Sahibi sevgicikler
Hiç görüşmemişsiniz anladığım kadarıyla,ve mesajlaşarak aynı programı izleyelim demeler.
Üzerinde bir baskı kurmuştur,saçma gelmiştir,canı sıkıldığında yazıyordur.
Sakın ses çıkarma,hata etmişsin sürekli yazarak.
Emin ol bir süre sonra yazıp canının bir şeylere sıkkın olduğunu söyler.Ama yine emin ol boşluktan can sıkıntısından sana yazıyordur.
Benim de başıma geldi bu tarz şeyler. Canını sıkma başlamadan bitmesi her zaman daha iyidir.
Yok yok baskı falan olsa söyler. Zaten kendisi istemese bile kabul etmez teklifimi. Bu kendiside yaptığı bişey bana zorla himym izlettirmeye çalışıyodu kendisi. Kırk yılın başı bişey istedim böyle. Abartılcak bişey değil ki bu
Can sıkıntısından yazdıgınıda düşünmüyorum 2,5 senedir 7/24 her dakika mı canı sıkılıyordu yani ? öyle arada sırada konuşmuyorduk ki
Peki iki buçuk sene bu şekilde görüşüp görüşememek ona yetmemeye baslamış olabilir mi ?
Bu seneler ve konusmaları gerçekten önemseme,ne seneler ilişki yaşayıp iki dakikada defolup giden adamlar var.
Dediğim gibi sen yazma , tut kendini.Yazar o tekrar,ama bu bir döngü,hep böyle gider. Kendin için doğru olana sen karar ver.
Ben ona şartlarımı söyledim 3 müz buluşursak daha iyi olur ben konuşamam falan dedim ikimiz olunca. Görüşmek isteyen öyle görüşürdü ama kendisini düşünürdü öyle olunca rahat olamazmışmış.
Yazmıyorum ama oda yazmaz boşverdi mi cidden boşveriyo hep yazdım yazdım gördü cevap vermedi ne yüzle yazacak ki ??