Mesajlara geç cevap veren sevgili

Ben de aramadım napıyosun yazdım sevgilim ya hani Almanyada ilk gününü bitirmiş sorayım dedim. Sizin abartı şekli sırf linçlemek için linçliyosunuz ya. Konu sohbetin ortasında bir şey demeden gidip iki saat sonra gelmesi sen okey olabilirsin ben bu durumu önemsememeye bağlıyorum

Napiyorsun yazdın cevap verdi teyzemlerleyim dedi ve siz sohbet mi açtınız ? E tamam madem sen onemsenmemek olarak görüyorsun ayrilmissin bitmiş geçmiş olsun.

seni kinadim basima geldi
pazartesi günü bizim sevgilik off günümüz, pazartesileri görüşmüyoruz.
normalde sevgilim de ben yoksam 4 bucuk gibi eve gelir birsey atistirip yatar kalkinca araşiriz.
bugün mesela ne işte, ne molada, ne eve gecince aramadi, normalde 9 gibi beni ararken bugün 11de aradi.
sesini taniyamamisim gibi bes kere "alo?", "pardon?", "şeyy sesiniz tanidik geliyor ama cikaramadim" dedim kendini tanitinca da "sen tüm gün aramayinca ayrildik sandim resimleri sildim. sendekileri bana whatsapptan atar misin?" falan diye geyik yaptim güldük ettik günlük konusmamiza döndük.
eski ev arkadasi aramis birkac saat konusmuslar - ki hic bahanesiz zamanin nasil gectigini farketmemis de olabilirdi.ya da cani sıkkın olabilirdi.
"nasil yani tüm gun bes dakikan da mi yoktu beni aramak icin, iyi eski ev arkadasinla konusmak icin zamanin var benimle yok, allah allah doğruyu söyle bunca saat neredeydin!!" falan. böyle dramalar belli bir yastan sonra hic cekilmiyor:)
söyle bir yol haritasi oluyor
guveniyor musun hayir biptiret gitsin güvenmiyorsan ondan olmaz
guveniyor musun evet harika, takilma bos bos seylere nasilsa seni uzecek bir sey yapmaz
sevgisinden emin misin? hayir biptiret gitsin bunca zamana ragmen seni sevmedigini dusundugun adamla isin ne?
sevgisinden emin misin? evet harika, takilma bos bos seylere nasilsa seni uzecek bir sey yapmaz.

bence siz de kaos cikarmadan önce buna benzer bir harita cikarin kendinize.
teyzelerinin yanina gittigi ulkede mesaji bir anda kesip 2 saat cevap atmadi
guveniyor musun hayir, belki de almanyaya gitmisken piyasa yapiyor kuzenleriyle, belki tatil aski/ macerasi ariyordur oranin kizlari daha rahat diyorlar. kim bilir!! biptiret gitsin. bunu yakistiracak kadar güvenmiyorsan ondan olmaz
guveniyor musun evet harika, takilma o zaman, misafirlikte sohbete dalmistir, telefon ayip olur diye düşünmüştür. bosver birak gittigi yerin tadını çıkarsın az
sevgisinden emin misin? hayir, belki de artik benden sıkıldi, oradan yenisini bulup birakacak biptiret gitsin o zaman, seni sevmedigini dusundugun adamla isin ne?
sevgisinden emin misin? evet harika, boyle kucuk seylerle sevgilini üzme, nasilsa seni uzecek bir sey yapmaz. aksam gününü konusursunuz zaten

gibj gibi gibi:)
beni iliskilerimde büyük bir olay karsisinda kendime sordugum "bu sebepten ayrilir miyim?" sorusu var mesela. cevabim hayirsa kendimi sakinlestiriyorum ya da sinirlerim yatisana kadar biraz bekliyorum. ama cevabim evetse korksun benden. agzina eder, ortalığı yıkar çıkar gider bin yerden de engellerim, aciklama bile yapamaz.

Abartıyorsunuz..nefes alın biraz, bu kadar yapışıklığa gerek yok, yorar insanı. Bana yorucu geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…