• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlara geç cevap veren sevgili

Mantıklı değil ama ben sürekli açıklama yapıyorum o açıklama yapmaya bile zorlanıyor
Yapma sen de. Neden yapıyorsun? İlişki böyle bir şey değil. Üzgünüm ama ikiniz de ilişki yaşamayı bilmiyorsunuz. Gerçi ülkenin %90’ı bilmiyor bence. Hep bir kısıtlama, kıyaslama, tartışma. Bunun normal olduğunu sanıyorsunuz. Normal değil.

İyi bir ilişki su gibi akar. Kimse kimseyi kısıtlamaz, kendisinin kısıtlanmasına izin vermez. Sorun çıkarmak yerine sorun çözer seven insan. Sevdiği kişi mutlu olsun diye çabalar. Karşılığında mutluluk ve huzur talep eder.

Olmamış, olduramamışsınız. Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu ilişkiyi evliliğe taşımaya çalışacaksınız eninde sonunda. Berbat bir ilişki berbat bir evliliğe dönüşecek. Travmalı berbat çocuklar yetiştireceksiniz. Onlar da sizden aldıklarıyla berbat insanlar seçip berbat ilişkiler yaşayacaklar. Zincirleme ilişki travmaları.

Haklısıınn ilişkide şunlar gerçek ki ben sürekli üzülüyorum onun tarafından o da kabul etmiyor hata yaptığını bazen çok ilgili bazen umursamaz bana değersizsin dediği de oldu sonra kavga anıylaymış vs yani ben onun sevgisine bir türlü tam güvenemiyorum yaşanmışlığımjza çok değer veriyorum o yüzden bitirmek istemiyorum aslında. Şuanda da beni tek kötğ hissettiren ona haksızlık yapmış olma ihtimalim ve tatilini bozma düşüncesi. Acaba gerçekten dediklerinde samimi mi bunu çözemiyorum çok seviyorum seni diyor ama ben hissedemiyorum benim onu sevmediğim için ayrıldığımı düşünmesi de samimi gelmiyor bana. Ofof bilmiyorum ya
Bence tek olaya bakarak haksızsın diyenlere aldırma. Evet tatilde darlanmamalı kesinlikle ama sizin iliskinizin dinamigi buysa dinamigi bozan kendisi oluyor. O yüzden sakın geri adım atma derim yalama olur iliskiniz. Ya o adım atsın barısın ya da tamamen vıkar bu adamı hayatından.

Yapma sen de. Neden yapıyorsun? İlişki böyle bir şey değil. Üzgünüm ama ikiniz de ilişki yaşamayı bilmiyorsunuz. Gerçi ülkenin %90’ı bilmiyor bence. Hep bir kısıtlama, kıyaslama, tartışma. Bunun normal olduğunu sanıyorsunuz. Normal değil.

İyi bir ilişki su gibi akar. Kimse kimseyi kısıtlamaz, kendisinin kısıtlanmasına izin vermez. Sorun çıkarmak yerine sorun çözer seven insan. Sevdiği kişi mutlu olsun diye çabalar. Karşılığında mutluluk ve huzur talep eder.

Olmamış, olduramamışsınız. Yaşlar kaç bilmiyorum ama bu ilişkiyi evliliğe taşımaya çalışacaksınız eninde sonunda. Berbat bir ilişki berbat bir evliliğe dönüşecek. Travmalı berbat çocuklar yetiştireceksiniz. Onlar da sizden aldıklarıyla berbat insanlar seçip berbat ilişkiler yaşayacaklar. Zincirleme ilişki travmaları.
Keşke onunla huzurlu bi ilişki yaşayabilsek cidden ruh eşim gibi hissediyodum çok güzel zamanlar geçirdik o yüzden kopamıyoruz bence zorluyoruz zorladıkça da toksikliği artıyor. Ben Şuan hala eskileri düşünüp anlaşabilseydik çok mutlu olurduk diye düşünmeden edemiyoeum mesela.

Bence tek olaya bakarak haksızsın diyenlere aldırma. Evet tatilde darlanmamalı kesinlikle ama sizin iliskinizin dinamigi buysa dinamigi bozan kendisi oluyor. O yüzden sakın geri adım atma derim yalama olur iliskiniz. Ya o adım atsın barısın ya da tamamen vıkar bu adamı hayatından.
Onun adım atacağını sanmıyorum artık ben de atmazsam muhtemelen biticek vay be kdlsmd

Keşke onunla huzurlu bi ilişki yaşayabilsek cidden ruh eşim gibi hissediyodum çok güzel zamanlar geçirdik o yüzden kopamıyoruz bence zorluyoruz zorladıkça da toksikliği artıyor. Ben Şuan hala eskileri düşünüp anlaşabilseydik çok mutlu olurduk diye düşünmeden edemiyoeum mesela.
Her ilişkinin başları güzeldir. Önemli olan sonuna kadar güzel gitmesi.

Normalde çoğu zaman yanyanayız sık sık geç yazma alışkanlığı yoktu ama ne zaman memlekete vs gitse ailemle zaman geçiriyorum bakmadım gibisinden 2 saat bakmıyor mesajlara. Şuanda da almanyaya teyzesinin yanına gitti ben zaten sürekli yazmasını beklemiyorum ama daha ilk gün gittiğinin ve akşamına napıyosun yazdım konuşuyoduk bi anda çıktı ve iki saat yazmadı en son ya şimdi yazabildim teyzemlerle oturuyoduk yazdı ben de aşırı sinirlendim böyle bi sebep mi olur bi anda çıkıyorsan bari bir şey yaz da git gibisinden tartışmaya başladık o da bana of çok toksiksin be bundan sonra hakettiğin açıklama tarzı bu çocuksun gibi cümleler söyledi ben de bunları duyunca ayrıldım. İnsan bari bi açıklama yapar. O da oturuyoruz twlefona bakma ihtiyacı duymadım ilk günden yaptığına bak bundan ayrılıyosan zaten sevmiyosundur deyip ayrılığı kabul etti. Beni onun gibi seven de bidaha olmazmış böyle şeyler söyledi. Ya ayrılırken bile insanın kafasını karıştırıyor oysaki çok eminim haklı olduğuma kızlar bi fikir verin ya. Ben mi haksızım. Zaten toksik bir ilişkiydi o yüzden ayrılığıa gitti. Ama onsuz olmak da istemiyorum ya

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar da mesajlarıma genellikle geç cevap verirdi.Umursamazdım hatta mesaj yazdığımı bile unuturdum o kadar geç cevap verirdi .

adam tatile gitmiş, baska ulkeye gitmis, yol yorgunu falan, mutlu. illa bir sey yapip gününün icine s.cmak mi lazim?
ne variyorsunuz üstüne, yatmadan zaten arardiniz günü hakkinda konusurdunuz.
siz de az degilsiniz. ayrilmakla en dogrusunu yapmış.
ayrica iki saat dedigin nedir ki? insan keyifli sohbete dalinca iki saat iki dakika gibi geçer

Bu konu ve konu sahibi beni boğdu boğdu duvara attı. 'Üf bu ne bee ne var yani teyzemle oturuyorum 2 saat altı üstü, hiç mi ilgi alaka akrabalık görmedin kes bee kess' gibi güzel bir mesaj yazıp ayrılırdım herhalde sizden :D Buram buram özgüvensizlik koktu konunuz bence sevgilinizle aranızı tekrar yapmaya çalışmadan önce buna yoğunlaşın.

Teyzesine gittiğini biliyorsunuz, gerçekten ayrı olarak bir açıklama yapması şart mı? Düşünüp kendiniz de cevabı bulabilirsiniz bence.
Teyzesine gitti diye sohbeti hiçbir şey demeden terk etmesi gerekmiyor zor bir şeyden bahsetmiyoeum sizin abartma seviyesi de bir başka. Görüşürüz demesi yeterli. Ben yapmazdım böyle bir şey sevdiğim kişiye o yüzden normal bulmuyorum

Ay inanmıyorum eski konularınıza baktım resmen 10 yaşında çocuk gibisiniz daha geçen kasım ayında ayrılmışsınız yine konu açmışsınız toksik bir karaktersiniz ne yazık ki. Çocuğa yazık gerçekten.

Teyzesine gitti diye sohbeti hiçbir şey demeden terk etmesi gerekmiyor zor bir şeyden bahsetmiyoeum sizin abartma seviyesi de bir başka. Görüşürüz demesi yeterli. Ben yapmazdım böyle bir şey sevdiğim kişiye o yüzden normal bulmuyorum
Siz böyle her canınız sıkıldığında ayrılacak mısınız bu çocuktan ? Normal bulmuyorsanız üstüne gitmeyin bu konunun ayrılmışsınız zaten bitsin burda. Üstüme düşsün diye sürekli ayrılırsanız sonunuz gerçekten ama GERÇEKTEN iyi görünmüyor.

Bu konu ve konu sahibi beni boğdu boğdu duvara attı. 'Üf bu ne bee ne var yani teyzemle oturuyorum 2 saat altı üstü, hiç mi ilgi alaka akrabalık görmedin kes bee kess' gibi güzel bir mesaj yazıp ayrılırdım herhalde sizden :D Buram buram özgüvensizlik koktu konunuz bence sevgilinizle aranızı tekrar yapmaya çalışmadan önce buna yoğunlaşın.
Evet dünyanın en özgüvenli bireyi geldi. Özgüvensiz de olsam bu eziklik veya senin dalga geçeceğin bir şey değil. Tamam özgğvensizim ben sevgilimin iki saat mesajıma herhangi bir şey yazmamasınüstüne rahat rahat müsait olduramadım demesi benim hoşuma gitmiyor. Açıklama yapabilir tatlı bir şekilde. Ayrıca ben onu iki saat bekletsem almanyaya gidio onun neler diyeceğini de biliyorum kendi rahatsız olduğu şeyleri bana yapıyorsa farkındadır benim de rahatsız olacağımın

Siz böyle her canınız sıkıldığında ayrılacak mısınız bu çocuktan ? Normal bulmuyorsanız üstüne gitmeyin bu konunun ayrılmışsınız zaten bitsin burda. Üstüme düşsün diye sürekli ayrılırsanız sonunuz gerçekten ama GERÇEKTEN iyi görünmüyor.
Ama bitmesini istemiyorum dkslsmsldl

Hiç etmedim hatta o yazmadıkça da ne yazardım ne arardım .Çünkü erkek görüşmek istemiyorsa kadın kendini yerden yere de vursa o ilişkiden bişey çıkmaz.Hatta tanışmamızın ikinci veya üçüncü ayıydı dedim biz farklıyız devam etmeyelim.Çünkü çok görüşmek istiyor gibi gelmemişti bana ben de zamanımı istemeyen biriyle harcamak istemedim.Ama eşim bırakmadı beni ve o günden sonra çok şey değişti.İlgisi alakası % yüz değişti.Öyle olunca evliliğe doğru gitti ilişkimiz.

Ama bitmesini istemiyorum dkslsmsldl
Ay toksik seni. Gerçekten 22 yaşında mısınız ? Maks liseli bir çift gibi görünüyorsunuz yaşınız doğru mu değil mi emin olamadım. Yerinizde olsam zaten bir sürü bahane buluyorsunuz hatalı olanın karşı taraf olduğunu düşünüyorsunuz yeni denizlere yelken açarım.

Back