- 16 Ocak 2024
- 50
- -5
- 6
- 22
- Konu Sahibi InTheStars
-
Ben geçirmesinler demiyorum ki gün boyu iletişimde değildik akşam eve gelince 11 de dönebildi napıyosun mesajıma onda da beş dk yalandan konuştu sonra yok oldu ben böyle bir iletişim istemiyorum yazabilir bana gidiyorum hadi bb zor değil teli kapa git böyle bir şey yokAlmanya dediğiniz kapının önü degilki.Belliki uzun zamandır görmediği insanlar,bırakın biraz hasret gidersinler.Sizinle hep görüşüyor ama onları yeni görmüş,olabilir yani hemen mesaja bakmaması normal.
sen değilsin o suclu. "bu toksik hareketlerin bitmeden barismayacagim" demis, yine de barışmışdedi ki sürekli ayrılıyorsun benden bu sefer istediğini yapıp peşinden koşmıcam çocuk gibisin saçma sapan kararlar alıp duruyorsun bana kendimi yetersiz hissettiriyorsun dedi. Bu toksikliğim bitmeden de barışmayacakmış beyefendi suçlu da ben oldum ne yapmalıyım ya? Ben mi hatalıyım cidden?
Biri beni gömğyo biri aldatılmışsındır diyo kime inanıcamBaşka cazip şeyler vardır yanında toksik ilişkilerde aldatma illaki tuzu biberi biliyorsunuz yada bu kuralı öğrenirsiniz zamanla
Oyyyy fenaydı ama gerçekçi değil dkslsmsl onu çok seviyorumsen değilsin o suclu. "bu toksik hareketlerin bitmeden barismayacagim" demis, yine de barışmış
ezik biri bence. düzgün biri olsa ikide bir hobi icin terkeden kadinla barismazdi
Dksşdmsşdmdşdmdşdödş tam böyle düşünmüştüm ben deteyzesi çocuğa alamandan kız buldu
evlendircekler onu. alaman vatandașı olcak. gece 11 e kadar da kız görmeye gitmișlerdir.
sana da böyle terslenmesinin sebebi de bu.
madem seviyorsun neden terkedip duruyorsun?Oyyyy fenaydı ama gerçekçi değil dkslsmsl onu çok seviyorum
Öncelikle yazdıklarını katılıyorum ama hakaret edilecek yerilecek bir durum göremiyorum. Özgüvensiz diyen arkadaşa kızma nedenim de bunu eziklik olarak nitelendirmesi özgüvwnsizlik dalga geçilebilecek gülünecek bir şey değil. Ben gerçekten özgüvensiz olabilirim bu beni üzebilir en fazla, karşı taraf neden bunu ay özgüvensiz yaaa şeklinde anlatıyor anlamıyorum. Ayrıca ilişkinin içeriğini tam anlamıyla bilmeden de bu kadar emin tek tarafı suçlamanızı da anlamıyorum. Ben kendimi bu ayrılmayı dile getirme konusunda haksız buluyorum zaten ama onu seviyorum beni önemsediğini gönlümü almak için çabaladığını görmek istiyorum ama o hiç trip atmayayım atıyorsam da müsait olamadım açıklamasından sonra tamam canım diye hayatıma devam edeyim istiyor. Ben böyle biri değilim benim için sevdiğin kişi senden bir açıklama duymak istiyosa ona en ikna edici açıklamamı yapar gönlünü rahat ettiririm karşı taraf o çabayı bile zor görüyorsa beni önemsemiyordur yeterince. Benim düşüncelerim böyle herkese uymayabilir ama ben kendimi bu kadar aman aman ilişki yaşanmaz kimseyle anlaşamaz bir kişi olarak görmüyorum sevildiğimi hissetmem yeterliydi. Lafta çok seviyorum deyip akşam senin hakettiğin cevap tarzı bu diyosa beni kapalı bir şekilde aşağılıyordur bana göre seven de sevdiğini böyle üzmez. Hakettiğim cevap daha fazlası olması gerekiyoken daha azıymış güya.madem seviyorsun neden terkedip duruyorsun?
ozguvensiz diyene kizmissin ama bence degersizlik hissin, ozguvensizligin var. çok gencken senin gibi bir sevgilim vardi. ne zaman dedigim bir sey kalbini kirsa, yaptigim bir davranisa alinsa, ya da yapmadigim bir seyden alinip onu sevmedigim cikarimini yapsa insan gibi konusmak yerine "tamam o zaman bitsin, madem öyle ben terkediyorum seni. he heee hic terkedilmedim diyordun, ilk olsun!!!! bitttii!! unut benii" derdi. ama bitsin istediginden falan degil. tamamiyla onu terkedecegimden korktugundan erken davranmak icin. ya da pesinden kosayim da sevgimi anlasin istediğinden. balik erkegi gibi sacma bir burctan oldugundan da olabilir.
tabii ki bilirdim bu afra tafrasinin toksik sevgisinden oldugunu, o yüzden hic canımı sikmazdim, hayatima devam ederdim. zaten benden istedigi tepkiyi alamayınca kendi beklemeden bir sekilde hayatima girmeye calisir aglar zirlardi.
sen de bunu yapiyorsun bence. cok toksiksin.
akli basinda kimse senin bu hallerini cekmez. ve bu yaptığın büyük atarlar, sonra kedi gibi kuyruğunu kistirip gelmeler falan... böyle böyle karsi tarafin gözünde degerini azaltiyorsun. seni kovsa da gitmeyecek ezik biri olarak gördüğüne, "nasilsa benden ayrilamaz" rahatligiyla hic canini sikmadan tatilini keyifle gecirdigine emin olabilirsin
e iliskinin her detayina hakim olmaya gerek yok ki böyle bir yorum yazmak için. cok sevip , ayrilmaktan korkup, asla ayrilmak istemeyip kalbin kirilacakken hemen ayrilik muhabbetine girmek buraya çıkıyor.Öncelikle yazdıklarını katılıyorum ama hakaret edilecek yerilecek bir durum göremiyorum. Özgüvensiz diyen arkadaşa kızma nedenim de bunu eziklik olarak nitelendirmesi özgüvwnsizlik dalga geçilebilecek gülünecek bir şey değil. Ben gerçekten özgüvensiz olabilirim bu beni üzebilir en fazla, karşı taraf neden bunu ay özgüvensiz yaaa şeklinde anlatıyor anlamıyorum. Ayrıca ilişkinin içeriğini tam anlamıyla bilmeden de bu kadar emin tek tarafı suçlamanızı da anlamıyorum. Ben kendimi bu ayrılmayı dile getirme konusunda haksız buluyorum zaten ama onu seviyorum beni önemsediğini gönlümü almak için çabaladığını görmek istiyorum ama o hiç trip atmayayım atıyorsam da müsait olamadım açıklamasından sonra tamam canım diye hayatıma devam edeyim istiyor. Ben böyle biri değilim benim için sevdiğin kişi senden bir açıklama duymak istiyosa ona en ikna edici açıklamamı yapar gönlünü rahat ettiririm karşı taraf o çabayı bile zor görüyorsa beni önemsemiyordur yeterince. Benim düşüncelerim böyle herkese uymayabilir ama ben kendimi bu kadar aman aman ilişki yaşanmaz kimseyle anlaşamaz bir kişi olarak görmüyorum sevildiğimi hissetmem yeterliydi. Lafta çok seviyorum deyip akşam senin hakettiğin cevap tarzı bu diyosa beni kapalı bir şekilde aşağılıyordur bana göre seven de sevdiğini böyle üzmez. Hakettiğim cevap daha fazlası olması gerekiyoken daha azıymış güya.
Evet ben de böyle olmak istemiyorum kararlarımda net olabilmek istiyorum ayrılırken de bu sefer netim diye düşündüm içimden ama durdukça ona hak vermeye başlıyorum düşüne düşüne özlüyorum barışmak istiyorum olmuyor yani benim de ne istediğim cidden belli değil zorlanıyorum. Hayırlısı olur inşallah. Şimdi o da dönmez ben de dönersem dediğiniz gibi değersizleşeceğim kaldım öyle.e iliskinin her detayina hakim olmaya gerek yok ki böyle bir yorum yazmak için. cok sevip , ayrilmaktan korkup, asla ayrilmak istemeyip kalbin kirilacakken hemen ayrilik muhabbetine girmek buraya çıkıyor.
toksik bir insan olmasaniz defalarca yapip pisman olduğunuz halde hala ayni seyi yapip adami terketmezdiniz (ki eski konunuzda adamin "ayrilmalarindan biktim" dediğini yazmissiniz. huy olmus demek ki sizde)
insanin bir cizgisi - sınırı olur ve onu korur.
eger tatile gelmisken ailesiyle takilip sizi birkac saat görmezden gelmesi sizin icin cok büyük bir olaysa o zaman neden barismak istiyorsunuz? bu kirmizi cizginizse cizin, bitsin gitsin.
ha bu kirmizi çizginiz degilse, sadece trip atmak istediyseniz neden ayrildik diyorsunuz. kavga edin kapatin, sakinlesince yeniden konusursunuz.
hos, adam kirk yilin basi tatile gitmis, baska ulkeye gitmis. su an heyecanli ve mutlu. demoralize etmenize de gerek yoktu o da ayri hikaye.
belki de onun sizsiz tatile gitmesi, keyifli zaman gecirmesi, orada su an ozgur olmask sizi rahatsiz etmistir ondandir bu tripleriniz.
yasiniz genc, bence kötü yonlerinizi torpuleyin. hepimizin toksik taraflari var, ben de 20lerimin basinda sevgililerimin karnina falan yumruk atardim sinirlenince. Ama insanoğlu buyudukce kendine cekiduzen vermesi gereken bir canli. "ben boyleyim" diye sacma sapan davransa en cok kendine zarar verir. sen boyleysen 5 sene sonraki sen bambaska biri olabilir :) bunu da kendine cekiduzen vererek, kisisel gelisimine ozen göstererek, belki terapi ile falan yapabilirsin.
yoksa boyle devam edersen isin zor. BDVde bir sürü kadin var kocasinin burnu sürtsün, kaybetme korkusu olsun diye evi terkedip babasina gelen ama esinin geri almadigi, pismanliktan konu üstüne konu acan
Ben nedense seni haklı buldum aslında kızın niyetide sürekli bık bık bana yazssin demiyor örneyin şuan ailemle vakit geçirecem müsait olunca sana dönerim dese kiz zaten üstelemez ama tam konuşma esnasında bianda çıkıp hicbisey dememesi gıcık bı davranis en sevmediğim harekettir bu tamamen değer vermekle alakalı bişey demekki umursamamis sizi bosverin yolunuza bakınNormalde çoğu zaman yanyanayız sık sık geç yazma alışkanlığı yoktu ama ne zaman memlekete vs gitse ailemle zaman geçiriyorum bakmadım gibisinden 2 saat bakmıyor mesajlara. Şuanda da almanyaya teyzesinin yanına gitti ben zaten sürekli yazmasını beklemiyorum ama daha ilk gün gittiğinin ve akşamına napıyosun yazdım konuşuyoduk bi anda çıktı ve iki saat yazmadı en son ya şimdi yazabildim teyzemlerle oturuyoduk yazdı ben de aşırı sinirlendim böyle bi sebep mi olur bi anda çıkıyorsan bari bir şey yaz da git gibisinden tartışmaya başladık o da bana of çok toksiksin be bundan sonra hakettiğin açıklama tarzı bu çocuksun gibi cümleler söyledi ben de bunları duyunca ayrıldım. İnsan bari bi açıklama yapar. O da oturuyoruz twlefona bakma ihtiyacı duymadım ilk günden yaptığına bak bundan ayrılıyosan zaten sevmiyosundur deyip ayrılığı kabul etti. Beni onun gibi seven de bidaha olmazmış böyle şeyler söyledi. Ya ayrılırken bile insanın kafasını karıştırıyor oysaki çok eminim haklı olduğuma kızlar bi fikir verin ya. Ben mi haksızım. Zaten toksik bir ilişkiydi o yüzden ayrılığıa gitti. Ama onsuz olmak da istemiyorum ya
Ay aynen öyle kesinlikle benle konuşsun sürekli gibi bi niyetim yoktu ama tamamen sallamaması sinirimi bozdu zaten sonra da kavga anında hiç olayı düzeltecek bir şey demediBen nedense seni haklı buldum aslında kızın niyetide sürekli bık bık bana yazssin demiyor örneyin şuan ailemle vakit geçirecem müsait olunca sana dönerim dese kiz zaten üstelemez ama tam konuşma esnasında bianda çıkıp hicbisey dememesi gıcık bı davranis en sevmediğim harekettir bu tamamen değer vermekle alakalı bişey demekki umursamamis sizi bosverin yolunuza bakın
Şöyle farkeder ben haksızsam hatamı düzeltmeye çalışırım onu geri kazanmaya çalışırım ilişki kolay kurulan bir şey değil böyle bir sebepten de bitmesini istemiyorum benim için çok değerli birisiydi vazgeçemiyorum keşke söylediğin kadar kolay olsa toksik ilişki hımm bırakayım önüme bakayım olmuyo ya da ben yapamıyorumBu mesaj atma konusunda haklısınız ya da değilsiniz ne fark eder? Toksik mi ? Toksik. Sürekli ayrıl barış oluyor mu oluyor. Sırf ilgi almak için ayrılmanız gerekiyorsa ve siz de bunu yengeçin dediği gibi eğlence veya hobi haline getirdiyseniz burda büyük sorun var. Hakaret etmek ya da sert konuşmak istemiyorum ancak gerçekten ben de diğer arkadaş gibi yaşınızı sormak istemiştim. Her türlü berbat bir ilişki ve oldurmak için harcanan çaba anlamsız. Karşılıklı iki ergen ilişki adı altında bir şey yaşamaya çalışıyor gibi görünüyor burdan. Bence silkelenip kendinize gelin ve madem ayrıldı ayrıldığı haliyle kalsın. Seviyorum diyip barışacaksınız ve iki ay sonra yine konu açacaksınız burada. Evlendiğinizde kucağınızda çocukla döneceksiniz aile evine. 'Bu adam çocuğuma babalık yapmıyor lohusayım benle ilgilenmiyor ben de boşanalım dedim belki gelir beni baba evinden alır' diyeceksiniz. Bunu da buraya yazıyorum çok değil süresi.
donmez tabii tatilde bile basit şeyler icin kavga cikaran insanla isi ne?Evet ben de böyle olmak istemiyorum kararlarımda net olabilmek istiyorum ayrılırken de bu sefer netim diye düşündüm içimden ama durdukça ona hak vermeye başlıyorum düşüne düşüne özlüyorum barışmak istiyorum olmuyor yani benim de ne istediğim cidden belli değil zorlanıyorum. Hayırlısı olur inşallah. Şimdi o da dönmez ben de dönersem dediğiniz gibi değersizleşeceğim kaldım öyle.
Yok valla hiç telefon başında bekleyemem. Ben bir ortama girdiysem ortamdaki insanlara saygıdan telefona gomulmem. Acil olan arar. Aynisi esim için de geçerli. Mesela eniştesi geldi ilk defa geliyordu güzel bir gezi turu yaptilar bir kez bile aramadım. Çünkü geziyor.Yooo zaten beş dk anca konuşmuştuk bir anda gitti Şuan bana laf eden kişilerin kesinlikle ilişkisinde benden çok daha baskıcı olduğunu düşünüyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?