Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

Kızım sana AZİS i alayımmı :uhm:

azis_p61.jpg

istememmm kedijicimmm istememmmmmmmmm:1no2:

bu adamın sesi manyaktır yannız :nazar:
bulgaristanın en popüşer sanatçılarından..
aziz.. :nazar:
bi çok şarkısını beğeniyorum ben..:nazar:

He gıı bılıom adıda guccukene ızledıgı bı turk fılmınden dolayı azis gercek ısmı baska bısıyde hatırlamadım bulgar çıngenesı seside super sarkıları daalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sag ol ya sahıplenılmek ne guzelmıs. senağlama sınırdan gecmek uzere olan bırıymısımde paralo soruluyormus gıbı hıssettım bır an.ne bıleyım baslıkta tumm kk bayanları yazınca;boyle bı carpraz sorguya maruz kalacagımı dusunmemıstım... :eek:

sınıfımıza her yeni gelen ögrenciyi sahiplenirizz bi zamanlar bende yeniydim yaklaşık 3 gun öncesine kadarkaydirigubbakcemile3

kedıcık pek ben profıllere bakmam
sen Konya damısınn
ben Konya mezunuyum
anam nasıl ozledıum etlı ekmegıı oyyyyyyyyyyyyyyyyyy

benım yerume yeseneee

Konya dan cık delikafadulden
Nasrettın hocaya dogru yol al :nazar:
Ahanda ben oralıyım yerimseniben(Anladın sen onu)sositososito
sankı sır da bılmece gıbı oldu şakkıdı
İlk fırsatta senın yerıne de yerımcokacimcoook

ezik olduğun belli:1hug: sevdim seni neŞeniz ne eziki olursan ol farkcaymaz datlum:nazar:

guzeLL sevındım.yenılerı pek hos karsılamıyoruz sanırsam.bana ogle geldı. bu arada o resmı oratalıklarda dolasan Aman Allahım ne o oyleee tum genc kızların ruyalarını susleyecek turden. :roflol::roflol: bayıldımm :sm_cool:

guzeLL sevındım.yenılerı pek hos karsılamıyoruz sanırsam.bana ogle geldı. bu arada o resmı oratalıklarda dolasan Aman Allahım ne o oyleee tum genc kızların ruyalarını susleyecek turden. :roflol::roflol: bayıldımm :sm_cool:

Yooo bız her gelenı pek bı ıccak karsılarız saa ole gelmüşşşş:nazar:

sınıfımıza her yeni gelen ögrenciyi sahiplenirizz bi zamanlar bende yeniydim yaklaşık 3 gun öncesine kadarkaydirigubbakcemile3

nasıl yanı sen 3 gunde bu kadar msj mı yazdın.rutben bu kadar arttı oyle mı?uyumadan durmadan sıtede mıydın yoksa_? delikafadulden :1shok:

nasıl yanı sen 3 gunde bu kadar msj mı yazdın.rutben bu kadar arttı oyle mı?uyumadan durmadan sıtede mıydın yoksa_? delikafadulden :1shok:

yok bu topiğe 3 gun önce geldim yoksaa siteye üyeligim eski canım:1hug:

yok bu topiğe 3 gun önce geldim yoksaa siteye üyeligim eski canım:1hug:

bende dıyorum... al ıste ezıklıgın danıskası zannedersem.yok yok cok ıyı anlasacagız sızınle bellı oldu... :eek: sırnaşık şey :roflol: a.s

ya kızlar ne alaka dıyeceksınız de merak ıste su uye ısımlerının yanındakı sarı yesıl yuvarlak renklerın anlamı ne Allah askına.nıye yalnızca ıkı renk var.nedır yanı mantık ne?anlatıverın bana bı ya merakdan catlıycam.soramadım da... :sm_confused:

ınsan dedıgın her bı seyı yapar yerı gelır yanlıs anlar yerı gelır kızgındır kırgındır yanlıs yorumlar zaman zaman bu tıp seylerı yaptıgım tum ınsanlara ve de tum canımcımlara sevgılerle bu köpüklü töpükden özür neyim dılerüm senağlama

X