- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- Konu Sahibi MeDuSa
yeni üyeyasakkelime
ezikmisin ilk önce onu öğrenmemiz lazım kardiş:teselli:
ben eski üyeyim ama yinede anlamadım ezik muhabbetini biri bi el atıversee bi sekilde annatsa keşke:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni üyeyasakkelime
yeni üyeyasakkelime
çareler tükeniyorr bende son çare şansımı deniyommmm
sizee kaynanacıgım diyebülür müyüm:roflol:
yalnız herkesin ogluna dogmayan ogullarına bile talip oldum kaynana adaylarım birbirine düşecekkkaydirigubbakcemile3
Kızımmm topık saabısı olan pisiye not bırak da aksam sen olmıyacan o zaman gırene sorsun ezıklık derecesını ve de durumunu
bana kaynana diyen ilk sensin:1shok: birden çok duygulandımsenağlama
gel bacum gelllhos bulduk canım.bakıyorum da ne kadar guzel eglenıyorsunuz.bana da yer var mı acaba?
Kızımmm topık saabısı olan pisiye not bırak da aksam sen olmıyacan o zaman gırene sorsun ezıklık derecesını ve de durumunu
ahh canımm duygulanmaa durr bak sana bir teklifim var benı ogluna alırsan günde 3 litre suyunu eksik etmem ne dersin:jeyyar:
hörmetler geyikçiler..
Allahım ya koptun ıyıden sen koca ugruna neredeyse şoyle olsa da kabulum dıyecen
Allahım ya koptun ıyıden sen koca ugruna neredeyse şoyle olsa da kabulum dıyecen
gel bacum gelll
sende gelll
kapumuz herkese acukkkkkkkkkkkkkkk
ben eski üyeyim ama yinede anlamadım ezik muhabbetini biri bi el atıversee bi sekilde annatsa keşke:çok üzgünüm:
ortaokuldayken cok eziktimm ablişlerr o olurmuuuu gamyoncuiremsu
sag ol ya sahıplenılmek ne guzelmıs. senağlama sınırdan gecmek uzere olan bırıymısımde paralo soruluyormus gıbı hıssettım bır an.ne bıleyım baslıkta tumm kk bayanları yazınca;boyle bı carpraz sorguya maruz kalacagımı dusunmemıstım...