Mesaj kaygsz Geyik Topii(Tm K.K hatunlarnn geyik yeri)

slm kızlar benide aranıza alırmısınıızz ? :ecrin_bebek:

ya kızlar ne alaka dıyeceksınız de merak ıste su uye ısımlerının yanındakı sarı yesıl yuvarlak renklerın anlamı ne Allah askına.nıye yalnızca ıkı renk var.nedır yanı mantık ne?anlatıverın bana bı ya merakdan catlıycam.soramadım da... :sm_confused:

Yesıl olan uyenın onlıne yanı cevrımıcı oldugunu gosterır:nazar:
Sarı olan ıse offlıne yanı cavrımdısı oldugunu gosterır:nazar:
Ahhh ah o sarı bı zamanlar kırmızıydı anmadan gecemedım :nazar:

ya kızlar ne alaka dıyeceksınız de merak ıste su uye ısımlerının yanındakı sarı yesıl yuvarlak renklerın anlamı ne Allah askına.nıye yalnızca ıkı renk var.nedır yanı mantık ne?anlatıverın bana bı ya merakdan catlıycam.soramadım da... :sm_confused:

sarı ışık cevrımdışıı

yeşil ışık cevrimiçi yani online demek sanırım onu soruyosun

ben cıkıyorum kızlarr gece görüşürüzz :KK70: yada akşamm kimbilir ne zaman ve neredee sevgiyle kalın-tatlicadiarzu-

ortama kedijik muhabbet güzel gibi duruo uzaktan daa delikafadulden

bende kacar gıder uzaklarda kaybolur kımse bulamaz ac sefıl colde susuz kalır sonra da gelır şahınler kartallar yer bulundugum yer de boş kalır hatdı bash bash

Yesıl olan uyenın onlıne yanı cevrımıcı oldugunu gosterır:nazar:
Sarı olan ıse offlıne yanı cavrımdısı oldugunu gosterır:nazar:
Ahhh ah o sarı bı zamanlar kırmızıydı anmadan gecemedım :nazar:

ohhhh yaaaa :roflol: :roflol: bu muydu? tam rezıllerı oynuyorum valla.neyse esım gelmeden kacayım yarın gene goruusuruz.burda olucam kızlar.tanıstıgıma ve aranızda olduguma memnın oldum. :içelim:

ortama kedijik muhabbet güzel gibi duruo uzaktan daa delikafadulden

Hee yakından da guzeldır ama zamanlaman kotu seker :jeyyar:
Tamda ufakdan cıkıyodum ama gece buraların hakımıyetı yıne bu topıkde:jeyyar:

Ay ılk okudum cok guldum sonra da kendı salaklıgıma guldum merWem i vermem okudumkafamçokkarıştı nıcke bak dedım guldum sonra da kendıme guldum:roflol:

Hee yakından da guzeldır ama zamanlaman kotu seker :jeyyar:
Tamda ufakdan cıkıyodum ama gece buraların hakımıyetı yıne bu topıkde:jeyyar:

Ay ılk okudum cok guldum sonra da kendı salaklıgıma guldum merWem i vermem okudumkafamçokkarıştı nıcke bak dedım guldum sonra da kendıme guldum:roflol:

hehhe kaydirigubbakcemile3
olsn cnm bende ztn birasdan çıkıcam gece gelirim topice :eek:

hörmetler geyikçiler..

benneyaptımki :çok üzgünüm: şey kem ve de kümbenneyaptımki sen baaa ezük dedün sandum :tomato:

napıyım kızım hep senin yüsünden topikin yüüznden 3 gündür sinir ve sindirim sistemim allak bullak oldu-tatlicadiarzu- ne okuduğumu anlayamadımkafamçokkarıştı

ossun bak yeni topikimize ilham perisi kızısı oldun gene:asigim: :nazar::enbuyukkk:a.s.

kıslar evden banlamama ramak kaldıdelikafadulden kaçıyooooommmm:eek:

gece spreyi bolca basıp gelecem:jeyyar: beni bekleyinÇok üzgünüm çoook

Hoşgeldin tangerrrr hemşireee kaydirigubbakcemile3

X