Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kociş arıyan ezikler benim oğlum var:jeyyar: liseye gidiyor arkadaşlarıyla gezmeye bile gidiyor artık dışarı:içelim:
kociş arıyan ezikler benim oğlum var:jeyyar: liseye gidiyor arkadaşlarıyla gezmeye bile gidiyor artık dışarı:içelim:
Allahım usenmemıs tarıf bulmus delüüüüüü:1shok:
Hee ya hazırnda 1.yılı kutladık temmuzda kızım dogdu pratıkız bız ama o pratıklık orda kaldı daha da yapamadık bı daa
Ruhumda genctır bedenımde ve hatta yasımda ole kızımm daha 30 yasındayım bennnnnn :içelim:
Aminnn cicim Allah her ısteyene versın artık benım kız evlencegınde senınle bırlıkde yaparız dugununu sen anca artık
Kızma valla şaka:1hug:
Kızımm bızım cocuklarımızı dısardan bırıyle ewlendırmemız mumkun deıl zaten.Senın ogluna anan ezık dıye kız vermezler benım kızımı anası ezık dıye almazlar.Artık ezık ezık aramızda halletcez onu
sarduş ben lıse öğretmenıyım....bende oğluna kız bakıyımm......
kedıcık gercekten 30 yasında mısın ne olur yalan deeeeeeeeeeeeee
sarduş ben hayatın ezıgı....m bacumm
....
ben ikinizin oglunada talibimfisfisfis
Nan mannak nası okuyon yazanı da ıkımızınde oglu oldugu sonucunu cıkarıyon bundan:mymeka:
Hemen bırdaha oku ve yenıden yorumla :mymeka:
:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:
vayy bunu hemen degerlendirmeyee aliicimm hem oglunu bana vermicendee kime vericenn yaa bak böbreklerimiz bile aynıı anasını aratmamm oglunaa:roflol:kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldınnnnnnn a.s.mrb kızlar bende geldım aranıza...
tamam ilerde doğacak olan oğluna talibimmdelikafadulden
olabülüüü bi yannışşık olmuş kusura bakmaayınıss
kızında baksın artık başının caresine ona talip olaman teknik olarak imkansızz dogaya aykırı:roflol:
Allah senin iyiliğini versin emidelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:sen baya baya açıldın:roflol:
Kızımm bızım cocuklarımızı dısardan bırıyle ewlendırmemız mumkun deıl zaten.Senın ogluna anan ezık dıye kız vermezler benım kızımı anası ezık dıye almazlar.Artık ezık ezık aramızda halletcez onu
Hoşgeldınnnnnnn a.s.
Yooo dogurmayacam vazgectım kedi gözumu gorkuttu ole bı gelıne denk gelırım de neme lazım :dilcikar:
Benım kızın da gelecegı muhtemelen sen evde kalır oda zannumca
anam ben 80 dogumluyumm oglum 13 aylık oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gıdeyımm
b
mrb kızlar bende geldım aranıza...
yeni üyeyasakkelime
ezikmisin ilk önce onu öğrenmemiz lazım kardiş:teselli: