Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet bende gebeliğe hazırlık kısmında tablo düzenledim fakat yeni gelenleri eklemek için düzenle kısmını seçemiyorum. Konu sahibi ben değilim. Konu sahibimizde ortada yok. @Margarikotin
Satış topiklerinde satacağınız ürünleri ilk mesajınıza ekleyin, ilk mesajı düzenleyebiliyorsunuz ama diğer mesajlarınızı düzenlemeniz mümkün değil zira düzenleme butonu yanlış kullanılıyor ve içerikler siliniyor, içerik silme yasak oysa, düzenleme butonu çizelgelerin düzenlenmesi/güncellenmesi, satış konularında ürün ekleme/çıkarma, imla hataları vb sebepler için kullanılsın diye konuldu aslında.
Evet bende gebeliğe hazırlık kısmında tablo düzenledim fakat yeni gelenleri eklemek için düzenle kısmını seçemiyorum. Konu sahibi ben değilim. Konu sahibimizde ortada yok. @Margarikotin
Konu sahibesi siz değilseniz düzenleme yapmanız mümkün değil, konuyu açan üye artık aktif değilse, konuyu takip etmiyorsa size tavsiyem topiğinizdeki diğer üyelerinde onaylayacağı mutabık olacağı yeni bir konu sahibesi seçin, siz istiyorsanız arkadaşlarınızda onaylıyorsa konuyu devralabilirsiniz.
Konuyu devralmak isteyen kişi Kazen
beye mesaj atsın, böylece tablo düzenleme güncelleme sorunu da ortadan kalkar.