Ben olsam yalancı bir ailenin çocuğun mesajlarıyla ilgilenmezdim,cevap bile vermezdim.Sozlumle ayrilmistik gecen konudan biliyorsunuz ailesinin yalanları yuzunden bitti bugun annem ameliyat oldu bende fotograf paylastim kardesimr mesaj atmis smileyy nasil ruyamda gordum iyimi diye sizce ne dusunmeliyim merak ettigi icin mi atti yoksa ozledigi icin mi bende cevap yazfim beni merak etmene gerek yok iyim annem ameliyat oldu yazdim oda gecmis olsun anladim yazmis nasil dusunmeliyim bu mesajini
Sen anlaşılan unutamamissin heyecanlisin gibi geldiSozlumle ayrilmistik gecen konudan biliyorsunuz ailesinin yalanları yuzunden bitti bugun annem ameliyat oldu bende fotograf paylastim kardesimr mesaj atmis smileyy nasil ruyamda gordum iyimi diye sizce ne dusunmeliyim merak ettigi icin mi atti yoksa ozledigi icin mi bende cevap yazfim beni merak etmene gerek yok iyim annem ameliyat oldu yazdim oda gecmis olsun anladim yazmis nasil dusunmeliyim bu mesajini
Tekrar bir araya gelme gibi bir durumunuz soz konusu degilse eger,bu mesaji hic onemseme.yine uzulen sen olursun..gecmis olsun annene de.
Teşekkür ederim evet annemle ilgiliydiPaylaştığınız fotograf ne ile ilgiliydi, annenizin ameliyatıyla ilgiliyse kendinize pay çıkarmayın. Geçmiş olsun.
Sen anlaşılan unutamamissin heyecanlisin gibi geldi
4 Yil bi anda unutulmuyor unutamadimdaSen anlaşılan unutamamissin heyecanlisin gibi geldi
SagolUn yorumunuz ici sanirim oyle amao kadar cikmazdayim ki 3 hafta ildu ayrilali annem ameliyat oldu tutunacak dal ariyorum bosluktayimİyiyim mesajınızdan sonra kestirip atmış bence anlam cıkarmayın gerçekten niyeti sağlık problemleri ile ilgili yazmak hepsi o gibi geldi..
Önceki konunuzu bilmiyorum ama bitmiş şeyleri kurcalayıp altında anlam cıkarılmaması gerektiğini düşünüyorum..
Yokluğunu yaşamaya başlamış ... Bir nevi barışmak için ön çaba herhalde.Hiç umrunda olmasan yazmazdı emin ol.Sozlumle ayrilmistik gecen konudan biliyorsunuz ailesinin yalanları yuzunden bitti bugun annem ameliyat oldu bende fotograf paylastim kardesimr mesaj atmis smileyy nasil ruyamda gordum iyimi diye sizce ne dusunmeliyim merak ettigi icin mi atti yoksa ozledigi icin mi bende cevap yazfim beni merak etmene gerek yok iyim annem ameliyat oldu yazdim oda gecmis olsun anladim yazmis nasil dusunmeliyim bu mesajini
İşte bu yüzden daha çok dikkat etmelisiniz kanmamak için. Tekrar tekrar kırılmamak için.SagolUn yorumunuz ici sanirim oyle amao kadar cikmazdayim ki 3 hafta ildu ayrilali annem ameliyat oldu tutunacak dal ariyorum bosluktayim
Sildim engelememistimsilip engellemediniz mi? niye görüyorki paylaşımlarınızı
Bende onu dusunuyorum ama kafam cok karistiYokluğunu yaşamaya başlamış ... Bir nevi barışmak için ön çaba herhalde.Hiç umrunda olmasan yazmazdı emin ol.
Haklisiniz kirilcak hic birseyim kalmadi dusunmemeye calisiyorum ama bi anda dusunurken buluyorumİşte bu yüzden daha çok dikkat etmelisiniz kanmamak için. Tekrar tekrar kırılmamak için.
Düşünmemeye çalışın mesajın geldiğini , aklınızın karışmasına izin vermeyin.
Haklisinuz en iyisi bu bir araya gelemeyiz gelsekte huzurumuz olmaz adim kadqr emininunutulmaz ama aranızdaki artık o güven kopmuş bir kez af ederseniz o aileden gelen biri yine aynı şeyi yapar siz daha çok kırılırsınız
en güzeli yol yakınken kırılıp zamanla unutucaksınız