mesaj atti.

eski konunuzu bilemiyorum dolayısıyla ayrılma sebebiniz ne kadar ciddi bir fikrim yok...
fakat bu işin olacak, düzelecek bir yanı yoksa bence mesajdan bir anlam çıkartmayın.

nasıl siz 4 yıl dile kolay unutamam diyorsunuz, kendisi de aynı şekilde olabilir...

bu barışmak anlamına gele de bilir gelmeye de bilir...
kısaca siz daha iyi bilirsiniz..
bu ilişkiden ne kadar umut var?

bir daha bir araya gelmek imkansızsa, o mesajın anlamına da odaklanmayın.. üzülmeyin boş yere...

annenize de Allah şifalar versin , geçmiş olsun..
Bizim sorunumuz yoktu kavga bile etmedik o sadece ailesinin yalanlarina inanip bitirdi simdi diyorum bunlari yapan adam niye mesaj atsin ki diyorum bi yandan da niye kardesime yazsin ki bana neden yazmadi diye dusunuyorum sanirim ven beklentiye girdum :KK43:

Umursama demesi kolay yapmasi zor bilirim..
Eski konulariniza bi goz attim ama ailesinin yalanina dair yeri bulamadim..
Yani ayrilma sebebini bilmiyorum ama eski sozlunuzun size bana kiz mi yok dedigi konuyu gordum..
Sizin sozunuzu onemsemeyen daha evlenmeden aileci oldugunu gosterip hep benim memleketim demis..
Bence dik durun karsisinda, yazma sebebide bence kuyruk acisi var ondan..

Bizim sorunumuz yoktu kavga bile etmedik o sadece ailesinin yalanlarina inanip bitirdi simdi diyorum bunlari yapan adam niye mesaj atsin ki diyorum bi yandan da niye kardesime yazsin ki bana neden yazmadi diye dusunuyorum sanirim ven beklentiye girdum :KK43:

öncelikle ailesinin yalanlarına inanıp sevdiği kadından, hayat arkadaşı olacak insandan vazgeçiyorsa demek ki çok da doğru bir insan değilmiş..
erkek de karakter en önemli şey bana kalırsa...
bu budur diyecek kimseye söz hakkı tanımayacak...
herkes kendi hayatından sorumlu olacak...

ama arkadaş belli ki bunu yapamamış ailesinin aklıyla araştırmadan sorgusuz sualsiz sizden vazgeçmiş..

öyleyse bu adamın barışma niyeti yoktur, ailesine söz geçiremeyecektir...geçirecek olsa zamanında geçirirdi çünkü..
şimdi de sizi unutmuş değildir, sonuçta ayrılık kararı ailesi yüzünden olmuş..
ama bu adam size gelemez..
anca böyle kaçamak işler peşine düşer.. arada laf atar o kadar..

ailesine ses çıkartamıyor, cevap veremiyor..
bunun değişmesi çok zor..

Umursama demesi kolay yapmasi zor bilirim..
Eski konulariniza bi goz attim ama ailesinin yalanina dair yeri bulamadim..
Yani ayrilma sebebini bilmiyorum ama eski sozlunuzun size bana kiz mi yok dedigi konuyu gordum..
Sizin sozunuzu onemsemeyen daha evlenmeden aileci oldugunu gosterip hep benim memleketim demis..
Bence dik durun karsisinda, yazma sebebide bence kuyruk acisi var ondan..
Onceden bu kadqr degildi ben ne istersem ailem onu kabul etmek zorunda derdi cunku evi o cekip ceviriyor ailenin bes kurus faydasi yok yuzugu ne zaman takti istediler sen ben karisamayiz ailem bilir demeye basladi nisan konusmak icin geldi annesi olacak kadin demedigini birakmadi babam tarafi mutasiplar oynamali olan dugunlerengitmiyorlar soyledik kadin benim tartim oynacak sizin taraf gelmesede olur dedi ve bunun gibi birsuru seyler soyledi saygimdan sustum ama eve gidince yok beni aglattilar diyerek biraktirdi oglunu ogluda arayip sormadan bitirdi

E="kumralti, post: 40039654, member: 599419"]öncelikle ailesinin yalanlarına inanıp sevdiği kadından, hayat arkadaşı olacak insandan vazgeçiyorsa demek ki çok da doğru bir insan değilmiş..
erkek de karakter en önemli şey bana kalırsa...
bu budur diyecek kimseye söz hakkı tanımayacak...
herkes kendi hayatından sorumlu olacak...

ama arkadaş belli ki bunu yapamamış ailesinin aklıyla araştırmadan sorgusuz sualsiz sizden vazgeçmiş..

öyleyse bu adamın barışma niyeti yoktur, ailesine söz geçiremeyecektir...geçirecek olsa zamanında geçirirdi çünkü..
şimdi de sizi unutmuş değildir, sonuçta ayrılık kararı ailesi yüzünden olmuş..
ama bu adam size gelemez..
anca böyle kaçamak işler peşine düşer.. arada laf atar o kadar..

ailesine ses çıkartamıyor, cevap veremiyor..
bunun değişmesi çok zor..[/QUOTE]
Benim icinde o dur erkek dedigin tek der ve susar ailesine soz geciremez ailesini kene gibi ustundeler bu calisiyor ailesi yiyor o yuzden 30 yasinda ama ne evlendirme cabalari var ne askere gonderme zaten bubyuzden bitti

X