- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
okul olsa okunmaz naptın sen
kaç yıllık evlisin yahu git bebek falan yap sonra gebemiyim hamilemiyim reglim gecıktı konularına girersin :)valla baska hıcbır sosyal medyada bulunyorum.gecelerıde uyuyamayan bır tıpım esımde horladıgı ıcın mecbur okuyoruz yapcak bısey yok
şöyle özledim böyle özlerim daha da özlüyorum
gelen gecen buraya konu actıgı için açabilirsin tabiYa ben niye bi türlü bu adama gulemiyorum? Acaba BDV'ye konu mu acsam "ahhh Cem Yilmaza nedeeeennnn gulemiyorum" diye
kaç yıllık evlisin yahu git bebek falan yap
çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)çalısıyorum tatlım muhendısım bebek falan yapamam mayalı hamur mu bu bebek töbeler töbesi
çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)
Allah daha cok zindelik versın amin.valla saat daha 12. bana 4 saat uyusam yetıyor bomba gıbı oluyorum. aksama dek calıs ..erkenden uyu ne zaman anlıcaz yasadıgımızı ? valla hemen olmuyordur heralde deneyınce gorcez ..Allah ısteyene versın
bunun gibi değildir kahkahan heraldeahahha gece gece kahkaha attım ya : D ama doğruya doğru valla
imzanı begendım :)Erkeklerin mantalitesi asagi sokakta gizli.
Aynennn aynen bende oyleyimmYa ben niye bi türlü bu adama gulemiyorum? Acaba BDV'ye konu mu acsam "ahhh Cem Yilmaza nedeeeennnn gulemiyorum" diye
bunun gibi değildir kahkahan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?