mesaj atmış deyip heyecan yapmayın

Ya ben niye bi türlü bu adama gulemiyorum? Acaba BDV'ye konu mu acsam "ahhh Cem Yilmaza nedeeeennnn gulemiyorum " diye

valla baska hıcbır sosyal medyada bulunyorum.gecelerıde uyuyamayan bır tıpım esımde horladıgı ıcın mecbur okuyoruz yapcak bısey yok
kaç yıllık evlisin yahu git bebek falan yap sonra gebemiyim hamilemiyim reglim gecıktı konularına girersin :)

çalısıyorum tatlım muhendısım bebek falan yapamam mayalı hamur mu bu bebek töbeler töbesi
çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)

maalesef çoğu kişi (bilhassa ergenler) her msj atanı unutamadı beni işte seviyo... diye düşünüyor :)) iyi ki aydınlattınız

o mesajı sana atmadan önce neler neler yapmş,kimlerle takılmış,kimlerin kalbini kırmış acaba biliyomusn??

belki de en son çare olarak sana döndü... bari bi şansımı deneym çantada keklik nasılsa diyor falan falan.... yani her mesaj atan masum değildir, ama her mesaj atan da çıkarcı değildir. ne bileyim bilemedm ben şmdi paranoyak da olmayın tabiki :))

Yani siz siz olun kendinizi kaptırmayın hemen bi mesaj geldi diye... ağırdan alın önce bi anlayın bakalım asıl derdi neymiş :)

çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)

valla saat daha 12. bana 4 saat uyusam yetıyor bomba gıbı oluyorum. aksama dek calıs ..erkenden uyu ne zaman anlıcaz yasadıgımızı ? valla hemen olmuyordur heralde deneyınce gorcez ..Allah ısteyene versın

valla saat daha 12. bana 4 saat uyusam yetıyor bomba gıbı oluyorum. aksama dek calıs ..erkenden uyu ne zaman anlıcaz yasadıgımızı ? valla hemen olmuyordur heralde deneyınce gorcez ..Allah ısteyene versın
Allah daha cok zindelik versın amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…