- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul olsa okunmaz naptın sen![]()
kaç yıllık evlisin yahu git bebek falan yap sonra gebemiyim hamilemiyim reglim gecıktı konularına girersin :)valla baska hıcbır sosyal medyada bulunyorum.gecelerıde uyuyamayan bır tıpım esımde horladıgı ıcın mecbur okuyoruz yapcak bısey yok![]()
şöyle özledim böyle özlerim daha da özlüyorum![]()
gelen gecen buraya konu actıgı için açabilirsin tabiYa ben niye bi türlü bu adama gulemiyorum? Acaba BDV'ye konu mu acsam "ahhh Cem Yilmaza nedeeeennnn gulemiyorum" diye
![]()
kaç yıllık evlisin yahu git bebek falan yap
çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)çalısıyorum tatlım muhendısım bebek falan yapamam mayalı hamur mu bu bebek töbeler töbesi
çalıştıgın halde uyumuyorsan nezamn uyuyorsun ozamn :) ben yapmaya calısıyorum mayalı hamur olmadıgı gibi öyle hemende olmuyor :)
Allah daha cok zindelik versın amin.valla saat daha 12. bana 4 saat uyusam yetıyor bomba gıbı oluyorum. aksama dek calıs ..erkenden uyu ne zaman anlıcaz yasadıgımızı ? valla hemen olmuyordur heralde deneyınce gorcez ..Allah ısteyene versın
bunun gibi değildir kahkahan heraldeahahha gece gece kahkaha attım ya : D ama doğruya doğru valla
imzanı begendım :)Erkeklerin mantalitesi asagi sokakta gizli.![]()
Aynennn aynen bende oyleyimmYa ben niye bi türlü bu adama gulemiyorum? Acaba BDV'ye konu mu acsam "ahhh Cem Yilmaza nedeeeennnn gulemiyorum" diye
![]()
bunun gibi değildir kahkahan heralde