Mesaj atmalı mıyım?

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
133
Merhabalar herkese

(Klasik bdv girşi olacak sanırım ama) Eski konumda en yakın arkadaşımla kopan bağımdan bahsetmiştim. Özet geçmek gerekirse, hiç birşey olmadan koptuk. Mesajıma cevap yazmadı. Neden cevaplamadığını sordum, ona da cevap yazmadı. Aramız iyiyken, sadece o ara pek görüşemiyorduk telefonumda sorun vardı. Neyse ben de cevaplamadım, ağustos sonundan bu güne kadar tek kelime etmiş değiliz.

Sanırım mesaj yazmak istiyorum. Ama ne yazsam, ne desem. Gururdan bahsedeceksiniz. Bende kendime soruyorum, gurursuz musun, saf mısın diyorum. Bıraktı işte seni diyorum. Zorlama diyorum. Dersine odaklan diyorum. Diyorum da diyorum.

Ama zihnim 2ye bölünmüş durumda. Keşke kavga etseydik de kopsaydık. Öyle ağır kavgalar ettik ki bu zamana dek, aylarca küs kaldık, bi taraf alttan aldı ve barışıldı. Ne laflar edildi, affettik-affettim. Bu sefer böyle sessiz sedasız kopuşun sebebini sordum hep kendime.

Kimseyi suçlamak istemiyorum ama, onun diğer arkadaşları, özellikle biri, beni sevmez pek. Hatta hiç. Nedense arkadaşı olan ilk iş kafayı bana taktı hep, beni kıskandı. Belli etmeden soğutmaya çalıştıklarını aramızı biliyorum. Benim de DİĞER arkadaşlarımın çok yakınları var, ben de içten içe onları kıskansam da onlar hakkında asla kötü konuşmazdım. Benim kıskanmaya tenezzül etmeyeceğim insanların bunu yaptığını biliyorum. Bazen etkilerlerdi, şimdi nası anladığımı anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum.

Onların dolduruşu olduğunu düşünüyorum. Diyorum ki, milletin dolduruşuna gelip seni sildiyse hala ne istiyorsun? Sebepler buluruyorum, hepsinde de hak veremiyorum. Ama özlemişim onu anladım. Şimdi yeni sevgili yapmış, onu diğer kızlara mı anlatıyor? Onlarla mı geziyor? Evet

Birazda sıkıldım, benim okulumdaki arkadaş grubum gezmeyi sevmiyor pek. Anca dg kutluyoruz. Allahtan doğmuşuz da buluşabiliyoruz o derece.

O hep buluşmak isterdi, bense sınava çalışıyor olurdum ama şimdi istese, başım üstüne. Evde tıkılmaktan bıktım. Gezmeyen 6-7 tane insan. Bi ben gezmek istiyorum. Ya öyle her gün değil, ayda bir bile gezmiyoruz ya dg ler hariç. Okul açıldı açılalı bir yere gitmedik. Şuandaki iç daraltısından, arkadaşımın o yönden değerini de çok iyi anladım.
Ha gezmek için mi barışacaksın diyecekseniz, hayır , buara bunu da dert ettiğimden bi bahsedeyim dedim.

Sonuç olarak sevgili kk üyeleri

Bayram falan mı beklesem de duygusal bi giriş yapsam

Hiç mi giriş yapmasam

Doğum günümde(aralık) onun eksikliğini hissettiğimi falan mı yazsam

Yoksa direkt bu günlerde bi yazı yazıp göndersem mi?

Yazacaksam, ne yazmalıyım, önerileriniz var mı? Bekliyorum

( metinde sanki özlememiş gibi gözüktüysem, gezmek için barışmak istiyor gibi göründüysem, yanlış görüldüğümü bilin isterim. Çevremdeki herkes içten içe bencil sanki. Kimse beni onun kadar takmıyor sanki. Kimseyle ben onun kadar yakın olmadım-olamadım. O da olamadı. Şu ana dek olamadı. Olmasın da. Lütfen olmasın )

bu kadar çok sevsem ben burda 10 paragraf yazana kadar, ona bi "pişt" yazardım..
üşenmedinmi bebeyim okadar anlatmaya..

Üşenseydim yazmazdım. Duygular bazen kısaca anlatılmıyor, şair değilim ki tek mısrada anlatabileyim. Açıkçası mesaja accık alındım ama pişt fikrini sevdim. Sadece pişt yazsam engellenmem inş

eskı konunuzu okumadım ama dostluklar oyle kolay kolay kurulmuyo..belkı bırseye kırılmıstır belkıde bırseye kızmıstır ...düşünün arkadasınızın artı yonlerını sıze deger verıyormu onemsıyormu vs vs...eger cevap evet ıse hıç dusunmeyın mesaj atın...ben benzerı bırsey yasadım ve oyle ozledımkı dostumu keske dedım gurur yapmasaydım..ama kader bızı bır sekılde tekrar bır araya getırdı...gıden zamanımıza acıdım..keşke hıç kopmasaydık
ama onun bunun sozune doldurusuna gelıp sızınle kustuyse bence o dost dgeıl arkadastır o ayrı

Önceki konunuza tekrar göz attım hatta yorum yapmışım,
Ne iğrenç bir karaktermiş ya.
Kötü göz, kötü düşünce, kötü karakter.
Benim anlamadığım neden böyle bir insan müsveddesi için bu kadar çabaladınız.
Baştan kesmeliydiniz ilişiğinizi.

diye. Yorumumun arkasındayım. Bem öyle birine dostum demem.
Yinede siz bilirsiniz hayat sizin.
Şu zamana kadar size ihtiyaç duymamış yazmamış sonuçta hiç.

Ben olsam tek kelime
Özledim
Yazar bırakırdım bunada dönmezse dönmesin zaten.
Aklımda kaldığı kadarı elbiselerin vardı bu kızda son kavganızda istedinmi eğer 2 caputu istediysen özledimden fzlası gerekicek

Karıştırıyorsunuz sanırım, elbisem kalmamıştı. Zaten kavga etmeden koptuk

Atın gitsin mesaji en azından aklınızda soru işareti kalmaz, acabalarla yaşamak daha kötü.

Atacağım da bayram seyran mı beklesem bilemedim
defalarca küsüp aylarca küs kalıp durduğunuz biriyle gerçekten yakın arkadaş mısınız sizce?

Diğer arkadaşlarım da şaşırırdı ama biz böyleyiz daha doğrusu okullarkmız ayrıldıktan sonra yanlış anlaşılmalardan çok küser olduk. Garip geliyor başkalarına ama, aylarca küslükten sonra barıştığımız ilk dakikada eski samimiyetimize dönebiliyoruz. Hiç küsmediğim arkadaşlarımdan çok daha samimiydik, bide bi laf vardır ya küsmek,seni seviyorum demektir gibisinden, ben onu hiç silmedim sadece küstüm bu vakte dek

İçimde onlarca ses var. Ama sanırım atacağım mesaj. Sonuçta atmasam da ayrıyız. Atsam da en kötü ihtimalle yine barışmayacağız. Kaybedeceğim birşey yok
Ara bence, şimdi mesaj atıp cevap bekleyene kadar...
Ara ve aklından ne geçiyorsa söyle, sor, içinde kalmasın.

Ara bence, şimdi mesaj atıp cevap bekleyene kadar...
Ara ve aklından ne geçiyorsa söyle, sor, içinde kalmasın.

Aslında aramak da iyi fikir ama açmazsa diye de korkuyorum. Mesajı hemen görür watsapta telefonda çok takılan birisi.. Doğum günümü yada bayram -yılbaşı falan mı beklesem diyorum.. Neyse ben son görevimi yapacağım, dönmezse kendi bilir, hayata 1 defa geliyoruz kaybedeceğim birşey yok

Zaman geçtikçe, hüzünler unutulur, sevinçler değer kazanırmış.. Eski konuma hırsla yazdım biraz da, belki de birazcık abarttım. evet çok yanlışları oldu. Benim de ona karşı yanlışlarım oldu.. Ama en sonunda barışıp devam ederken, birden sessizce ilişiği kesmesi..

Onun varlığını özledim yine de. Kimsenin yanında onun yanındaki gibi davranamıyorum. Ayrı bir konuşma tarzımız vardı. Dışarıda beraber dikkat çekerdik, ayrılmaz ikili gibiydik. Şimdiki arkadaşlarım gezmeyi sevmiyor, uzun uzun konuşmayı sevmiyor. onlarla deliler gibi eğlenemiyorum. Onların güldükleri şeyler bana bazen ters geliyor. Eve tıkılmaktan sıkıldım artık. Bu arkadaşla gittiğimiz mekanlara diğerleri gelmiyor. Sanırım en çok eski halimi, eski beni özledim. Daha güzel cafelere giden, dikkat çeken, mutlu, olduğu gibi, eğlenen, eski beni özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…