• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafe koymak.

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
Bir insana kırıldığınızı ve mesafe koyduğunuzu nasıl belli edersiniz?

Son düzenleme:
Bunu ben de pek yapamam cevaplari bekliyorum.
Fakat ben kirginsam ya hic gorusmem ya da üzerini kapatip gorusmeye devam ederim. Daha hic mesafe koyamadim.

Bunu ben de pek yapamam cevaplari bekliyorum.
Fakat ben kirginsam ya hic gorusmem ya da üzerini kapatip gorusmeye devam ederim. Daha hic mesafe koyamadim.

Bende yeni yeni koymaya başladım. Yaklaşık 2-3 aydır eskiden gülerek muhabbet ettiğim insanlara selam bile vermiyorum. Arada sırada ağlama krizleri tutsa da tek olmak da iyi bir yönden...

Kırıldığımı belirtirim , anlamıyorsa mesafe faslı doğal bir süreç olarak devreye girer.

Doğrudan söylerim yani... neye kırgınsam . Belki yanlış anlamışımdır da boşa üzülüyor/üzüyorumdur .

Direkt yüzüne söylerim sana şu şu sebepten dolayı kırıldım diye. Hala aynı şeyleri yapıyorsa zaten o mesafe ister istemez kendiliğinden girer araya.

anlayacak biriyse hiç acımam karşıma alır konuşurum bunu yapmadan önce de 'seninle önemli bir mesele konuşacağım' diye randevu veririm ki olayın ciddiyetini kavrasın.
yok anlamayacak biriyse mesafe denen şeyi koyarım. ona dokunmam artık. yarım ağız selam veririm, selamını yarım ağız alırım. laf atmam, laf atsa sadece gülümser karşılıksız bırakırım. bir de şunu düşünün mesafe koymanız gereken kişiyle bir şekilde yüz göz olmak zorunda kalıyorsanız gülerek koyacaksınız o mesafeyi. küfreder gibi ama gülerek. anlatmakla da olmuyorki anacım :süslü:

Bugün bütün konulara aynı şeyi yazmak istiyorum.
İletişim çok önemli bir meziyet...
Diğer türlüsü tavşan dağa küsmüş oluyor çünkü.

.Söylediklerini dikkate almam. benimle konuşuyorsa yüzüne bakmam. kısa cevaplar verip geçiştiririm. mesajlarına cevap atmam. atmam gereken birşeyse net bir cevap veririrm falan :D

muhattap olmam. aradığında açmam mesajlarına cevap vermem ya da geç cevap veririm bi şekilde anlar ama eğer karşımdaki bayansa bu geçerli. erkekse direk söylerim

Back