• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesafe ilişkisi Hakkında

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
23
25
Uzak olmak zamanla üzmenin yanında birde iliskiyi yıpratabiliyor. Maddi açıdan da zor bi süreç. Böyle bi ilişki sahibiyim. Maddi zorluk olmasa biraz kolay atlatıılan süreç olabılırdı. Aslında uzak olmak caba ve fedakarlığı gorme sansidir. Böyle bir ilişki icersınde olupta bi sure sonra sevgilisinin şehrine iline taşınan var mı? YA da sizden uzakta ıken şehrini değişen yaşadığınız şehre taşınan ,bi sevgiliniz oldu mu ? Absürt oldu soru çünkü aklımdakini cümleye çevirtemedm. Bazen konu acıyordum uzaklık ile ilgili. Bu da öyle olsn. Ya aslında bakıyorsunuz ufak sorunları çıkarınca çok iyi bi ilişki ve uyum var. Mesafeden bitirsen olacak is değil, devam etsen uzaksın zor. Kpss sınavı ile bi meslek denemek oralara gitmek istiyorum bakalım ama.. neyse, iç döktüm galiba

Uzak olmak zamanla üzmenin yanında birde iliskiyi yıpratabiliyor. Maddi açıdan da zor bi süreç. Böyle bi ilişki sahibiyim. Maddi zorluk olmasa biraz kolay atlatıılan süreç olabılırdı. Aslında uzak olmak caba ve fedakarlığı gorme sansidir. Böyle bir ilişki icersınde olupta bi sure sonra sevgilisinin şehrine iline taşınan var mı? YA da sizden uzakta ıken şehrini değişen yaşadığınız şehre taşınan ,bi sevgiliniz oldu mu ? Absürt oldu soru çünkü aklımdakini cümleye çevirtemedm. Bazen konu acıyordum uzaklık ile ilgili. Bu da öyle olsn. Ya aslında bakıyorsunuz ufak sorunları çıkarınca çok iyi bi ilişki ve uyum var. Mesafeden bitirsen olacak is değil, devam etsen uzaksın zor. Kpss sınavı ile bi meslek denemek oralara gitmek istiyorum bakalım ama.. neyse, iç döktüm galiba
Demekki sehir degistirecek kadar seviyorsunuz.Bu konuda kararlı olmak güzel.

Birebir aynı durumu yaşıyorum. Kesinlikle aynı :) bitirmeye kalksak yazık olucak çünkü iyi anlaşıyoruz mutluyuz. Devam etsek işkence . Hem maddi hem manevi yıpratıcı. Maddiyat da yeterli değil sürekli görüşmek için. Hatta bende kpss düşünüyorum sırf yakın olalım diye ama kpssye çalışsam bir sene maddiyat eksik kalıcak. Çözüm bulursanız bana da söyleyin😂

Kaynım... biri türkiye nin bir ucunda biri diğer ucunda. Eylülde nikahları var 🤗 inşallah gönlünüzden geçen olur

İlişki yürür bir araya da gelinir sorun yok insan sevip isteyince herşeyi yapar da benim düşündüğüm uzak ilişki ile yan yana olan aynı olmuyor uzaktayken kötü taraflarını pek göremiyorsun ama yan yana olunca anlaşmazlık oranı artıyor genelde tabi her ilişkinin gidişi farklıdır

Bazen olmayınca olmaz, olacaksa her türlü olur. Kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet değilse ne gelir elden…
Vardı böyle bir ilişki, kadın uzakları yakın etti imkansızı başardı yanına gitti, yine de olmadı. Dayanamadı çekti gitti dünyanın öbür ucuna, ‘gidiyorum bir şey söyle, gitme de’ dedi, adam sükut etti, kadın firar etti…
İmza: bir arkadaş 🥲

Birebir aynı durumu yaşıyorum. Kesinlikle aynı :) bitirmeye kalksak yazık olucak çünkü iyi anlaşıyoruz mutluyuz. Devam etsek işkence . Hem maddi hem manevi yıpratıcı. Maddiyat da yeterli değil sürekli görüşmek için. Hatta bende kpss düşünüyorum sırf yakın olalım diye ama kpssye çalışsam bir sene maddiyat eksik kalıcak. Çözüm bulursanız bana da söyleyin😂
Cİddi aynıyız :D sanki ben yaxmısım. SEninki ne düsünüyo bu konuda biliomusun

Bazen olmayınca olmaz, olacaksa her türlü olur. Kısmetse gelir hintten yemenden, kısmet değilse ne gelir elden…
Vardı böyle bir ilişki, kadın uzakları yakın etti imkansızı başardı yanına gitti, yine de olmadı. Dayanamadı çekti gitti dünyanın öbür ucuna, ‘gidiyorum bir şey söyle, gitme de’ dedi, adam sükut etti, kadın firar etti…
İmza: bir arkadaş 🥲
O arkads sevgilisinin yanına kadar gidip aynı sehre yerlesmis mi :O

Kimse için şehir değiştirmeyin. Daha ilişkiniz bile net değil. Evlenme teklifi alırsınız da bunları düşünürsünüz neyse de. Aynı şehirde tam zamanlı ilişki bile yaşamadan düzen bozup gitmeye değer mi önce onu düşünün

Kimse için şehir değiştirmeyin. Daha ilişkiniz bile net değil. Evlenme teklifi alırsınız da bunları düşünürsünüz neyse de. Aynı şehirde tam zamanlı ilişki bile yaşamadan düzen bozup gitmeye değer mi önce onu düşünün
Duzen olark isim vs yok. Sınava girip denemek istedgm meslek var. O MEslekte de yasadıgım yerde bosluk bulmak da zor zaten sehirdısına gitmem gerekecek gbi cnku küçük bi şehirde is imkanı zorluyo. Vakit gecirip yakındn tanimadan da teklifetse tehlikeli bir şey. İyice tanımak istiyorum. Uzak problemi olmasa iyiyiz bu sebeple de anca bu tarz cozum dusunmustum:D

Duzen olark isim vs yok. Sınava girip denemek istedgm meslek var. O MEslekte de yasadıgım yerde bosluk bulmak da zor zaten sehirdısına gitmem gerekecek gbi cnku küçük bi şehirde is imkanı zorluyo. Vakit gecirip yakındn tanimadan da teklifetse tehlikeli bir şey. İyice tanımak istiyorum. Uzak problemi olmasa iyiyiz bu sebeple de anca bu tarz cozum dusunmustum:KK70:
Şehir değişiminde tek sebep adam değil o zaman.

bana göre uzak mesafe ilişkisi hiçbir mantığa sığmıyor ve saçma geliyor. İnsan aynı şehirde yaşadığını yeri geliyor tanıyamıyor. Sizin bildiğiniz ve bilmediğimiz başka bir hayatı olma ihtimali yüksek.

Back