• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem'in objektifinden

Canım konuların mükemmel..bende fotograf uzerınde calsııyorum..hızlandırılmıs egıtımde aldım..yorum yapabılecegım gullerın var..gullerını dık acıdan aldıgın ıcın basıt gorunmusler ama yınede gzeller..

Canım konuların mükemmel..bende fotograf uzerınde calsııyorum..hızlandırılmıs egıtımde aldım..yorum yapabılecegım gullerın var..gullerını dık acıdan aldıgın ıcın basıt gorunmusler ama yınede gzeller..

a.s.Konularımı beğendiğin için çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan fotoğraf çekme konusunda aslında çok acemiyim sadece gördüğüm güzellikleri cep telefonumla çekip bilgisayarıma kaydediyorum bazılarını da burada sizlerle paylaşıyorum kaydirigubbakcemile3önerilerin için çok sağolvereliniortak inşallah daha iyi daha kaliteli fotoğraflar çekip burada paylaşırım:teselli:

Meryemcim objektifine sağlık . Ne kadar canlı kareler. Güller ve kirazlar bir harika. Tutup koklayası geliyor insanın .

a.s.Çok teşekkür ederim vereliniortaksağolalkisalkisalkis

170820093379.jpg

fotolar genel olarak güzel. elinize sağlık.

bilirkişi değilim ama dikkatimi çekenleri söyleyeyim.

fotonun anlamını, bütünlüğünü bozacak şeyleri fotoya almamaya çalışın.
kedilerin arkasındaki poşetler, devekuşundaki ip ya da hortum ...
7.mesajdaki adamın bacakları, alttaki fotodaki süslemeler...
çektiğin açıya biraz dikkat edersen, bunları fotoya dahil etmeden çekebilirsin.

cami fotolarında da, camileri daha bütün çekseydin daha güzel dururdu. çektiğiniz nesneyi bütün olarak almaya çalışın.

en çok menekşe fotolarını beğendim.

başka fotolar da görmek isteriz.

Bilirkişi değilsin bakıyorum ama döktürmüşsün yerimseniben Aynı şeyleri ben de düşündüm fotolara bakıyorken... a.s Özellikle camilerin bir bütün olarak alınması daha güzel olurmuş..

Meryemcim en çok çiçek fotolarına bayıldım... Ellerine sağlık....a.s.

a.s.H_İ_Sopuyorumnanaktan

vereliniortakTeşekkürler canımalkisalkisalkis

turkbayragiTecde/şentepe'den Malatya görüntüsü turkbayragi
Fotoğraf pek güzel çıkmadı arkadaşlar ama varya manzara müthişti özellikle malatya'da yaşayan yada yolu malatya'ya düşen arkadaşlara mutlaka şentepeye çıkıp Malatya'yı seyretmelerini öneriyorum.kaydirigubbakcemile4

250820093417.jpg

çektiğiniz fotoğraflar çok güzel kutlarım.....ben de doğa ve çiçeklerin fotoğraflarını çekiyorum...bundan da çok mutlu oluyorum...

çektiğiniz fotoğraflar çok güzel kutlarım.....ben de doğa ve çiçeklerin fotoğraflarını çekiyorum...bundan da çok mutlu oluyorum...

a.sTeşekkür ederim canım a.s.çektiğim fotoların beğenilmesi beni çok mutlu etti sağolopuyorumnanaktan

Back