Meryem suresi okuyup hamile kalanlar

Ederim tabi inşallah. 13-14 ay olmadı korunmasız . Ama doktora gittim bende eşimde hiç bir sıkıntı yoktu olmuyordu genel olarak. Tam Meryem’i bitirdim dediğim gibi macunu da bir ay kullandım ve hamile olduğumu öğrendim. Hamilelik baya sıkımtılı geçiyor malesef ama inşallah güzel bir Doğum olur. Rabbim sana da nasip etsin inşallah hemen bu ay adet olmadan bebiş olduğunu öğren

meryem suresi de okudum. hocaya da gittim. incir suyu- soğan kürü- süt maydanoz buharınamı oturmadım- macunmu almadım- ballı çörekotlar mı içmedik keçi boynuzlarımı tüketmedik.doktor doktor gezdik kimi olur dedi kimi aşılama dedi kimi bi sorun yok dedi. bazen hiç birşey işe yaramıyor tabiki okuyun okumaktan zarar gelmez ama bir tedavi gerekiyorsa da vakit kaybetmeyin derim..

Herşey inanmaktan geliyor gönülden yapmak lazım.. Hem doktora muayene olmalı hem manevi reçeteleri yapmalı. Rabbim hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşaalllah

maşallah ne güzel ya ama ben adet oldum adetten başkası okuyor diye biliyorum.kayinvalidem okurum dedi. rabbim sağlıkla kucagina almayı da nasip etsin inşallah canim güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum

Daha once burada yazanlari cok okudum .. hamileyim diye yazanlari okudukça cok imrenirdim veeee Allah'ın izniyle ve meryem suresi vesilesiyle bende daha okumaya baslayali 18. Gunde hamile oldugumu öğrendim..oglum simdi 4 yasinda ..9 yil tedavi gördüm ve bir sonuç alamamistim bu sure vesile oldu şükür...... Rabb'im bebek isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…