- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 26
-
- Konu Sahibi mucizeistiyorumm
Canım bana mı yazdınya ne güzel, böyle şeyleri okuyunca inan, kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum
InşAllah ikinci bebiş de sizi bekletmeden tez bir zamanda gelir
bir de sizin sorun neydi özel değilse
Çok güzel, tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızCanım bende her gun Meryem suresi okudum birde alttaki resimleri her gun okudum bır de Hz İbrahimin duası rabbi hebli mines salihin cekeceksin bol bol 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı hamılelıgım Allah nasıp ederse inanarak oku canım rabbım hıc bır duayı gerı cevırmez
hayır canım , karıştırdım ☺ nasıl düzelte bilirim.onu da bilmiyorumCanım bana mı yazdın
İnşâllah canım sag ol ben aklıma geldikçe okuyordum namazlardan sonra falan hep okuyordumÇok güzel, tebrik ederim. inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız❤
bu ikinci resimdeki duyaı.kaç defa okumalıyım peki
Maalesef düzeltilmiyor canım neyse sorun değilhayır canım , karıştırdım ☺ nasıl düzelte bilirim.onu da bilmiyorum
sizde sorun neydi peki canımİnşâllah canım sag ol ben aklıma geldikçe okuyordum namazlardan sonra falan hep okuyordum
Benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de büyüktü doktor riskli demişti ama sebeb bu muydu tam BIlmıyorumsizde sorun neydi peki canım
#7Ben okumuştum canım bide hergün 21 defa Yâ Musavvir esmasını çektim
Bide Hz.İbrahim'in evlat duasıyla ilgili âyeti okudum Meryem suresi bittikten kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim elhamdulillahkesinkes inanarak olunmalı
Şimdi yine bebek istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bu arada ben Meryem suresini okurken araya adetim girdi tabi bide ameliyat olmuştum o girdi ama kimseye okutturmadım çünkü kimse benim kadar büyük istekle okuyamazdı o yüzden kendim devam ettim bence en doğrusu bu. Zaten Allah niyetlere bakar
#4Basladigimda hhep araya regl girince kaldi 41 gn boynca okuyo4sn sen okuyamadgn zaman baskasi okuyo secde ayeti var tilavet secdesi yapiyorsun.
1 de 41 farkli ksiye okutulan var onu da senin niyetine 41 kisi okuyor
Sag ol canm inşallahAnladım canım, inşAllah bu defa herşey gönlünüzce olucak
Allah razi olsun canim.burada kalan okudum meryem suresi ile tilavet secdesi 58. Ayet mi yanlis olmasin emin degilim bi ayette secde yapiyoruz internetten bakmistim ben de#4
ben hurmaya okumayı, suya okumayı duymuştum, siz nasıl yapmıştınız
bir de okuyup hamiş kalanları duydunuz mu? tilavet secdesi nasıl yapılıyor peki
bide isterseniz siz yeniden başlayın, sizin adet günlerinizde ben sizin için okurum yarım kalmasın
(Canım bunu da size yazmıştım, galiba cevapla yerinden yazmayınca size bildirim gelmiyor, yeni olduğum için bunları bilmiyorum)