- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 26
-
- Konu Sahibi mucizeistiyorumm
Hayirli olsun bebeginiz, sag salim kucaginiza alin insAllahValla ben 41 kez okumayi vs bilmiyordum ben 70bin kelimeyi tevid tamamladim ve toplasaniz 4 5 kezde meryem suresini okudum gunde 720 adet el halik zikri cektim kelimeyi tevidimi hocaya dualattiktan 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendim icten dua edin yeterli bence
canimmm tesekkur ederimmucizeistiyorumm selam
Ben okudum evet. Günde bir kere aksatmadan okudum. Süre dolmadan müjdeli haber aldım . Darısı başına inşallah hayırlı zamanda
Evet cnm ben okudum ve hemen hamile kaldım ama aralıksız 41 gün okuyamadığım gün başkasına okuttum ve o ay instagramdan aldığım c-life macun kullandım ve şükür hamileyiö şu an.Merhaba kızlar , eşim azospermi. ama çocuğumuz olmasını çook istiyoruz , Meryem suresi hakkında gördüm bir kaç yerde. Bana yardımcı olurmusunuz, nasıl yapılır ? 41tane okumak şart mı ? Meryem suresi okuyup hamile kalanlar var mı, hadi siz de yazın da umut olsun
Aslında bu yolun uzun ve zor olduğunu biliyorum amma umudumu ve inancımı hiç bir zaman kaybetmiyorum, ve de çok inanıyorum ben de o sevinçi yaşayacağım yakın zamanda
Cok sevindim canimEvet cnm ben okudum ve hemen hamile kaldım ama aralıksız 41 gün okuyamadığım gün başkasına okuttum ve o ay instagramdan aldığım c-life macun kullandım ve şükür hamileyiö şu an.
Aminn canim insallah darisi tez zamanda basina insallahhhh❤❤❤Hayirli olsun bebeginiz, sag salim kucaginiza alin insAllah♥
Amin inşallah rabbim her isteyene nasip etsinCok sevindim canimAllahin izniyle sag salim kucagina alirsin insAllah
Aminncanimmm tesekkur ederim♥♥ Sen de bebisini sag salim kucagina alasin insAllah
Bebegin hayirli olsun canim tebrik ederimBen okumustum haziranda arkadaslar
Birde cok guzel bir hacet duasi var onu bolca okuyup duruyodum hamile kaldigim ay cok cok tavsiue ederim omrrum boyunca bana hep yoldas olmus bir duadir. Eki Görüntüle 2553046
Ozellikle sabah ezaninda 100 kere okumayi soyluyorlar benim ezberimde gun icinde aklima geldikce okurum. Hacet duasi olarak geciyor arastirabilirsiniz. Insallah Allah bekletmeden saglikla nasip etsin hepinize
Amin insAllahBen hamileliğim sırasında okudum. Sayısız ama. Her hafta okudum ben. Ard arda değil yani. Bebeğimin sağlıklı dogması için. Çok şükür sağlıkla kucağımada aldım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Bebegin hayirli olsun canim tebrik ederim♥♥♥♥
yani 41 e tamamladınız galiba bende şuan 20. yi okudum galiba bakalım kısmet gerçekten rabbim bekletmeden nasip etsin inşallahMerhaba canim adete kadar okudum aslinda, toplam 21 defa okudum, daha kismet olmadi hamile kalmak
Ama dualar ediyorum hala♥
Hayir canim ya adete kadar okudum 21 defayani 41 e tamamladınız galiba bende şuan 20. yi okudum galiba bakalım kısmet gerçekten rabbim bekletmeden nasip etsin inşallah
merhabalar bende meryem suresi okuyorum 20. günüm hiç ara vermedim bide vakia süresinide okuyorum ve sizin gibi c life macundanda yemiştim adetime 2 gun var inşallah bende hamile olduğumu öğrenirim bana dua edermisin. kaç yıldır bekliyordunuz ve bir rahatsızlığınız var mıBen 41 Meryem okuyup hamile kaldım ama aralıksız kırk bir okuyamadığım gün okuttum. Bu arada aynı zamanda imstagramdan Clife diye macun alıp kullandım
21 gün mu okudunuz ?Bana bi teyze 21 gün oku demisti ve ben 22 ay sonra okudugum ay hamile kaldım