Meryem suresi okuyup hamile kalanlar

Hayirli olsun bebeginiz, sag salim kucaginiza alin insAllah

Evet cnm ben okudum ve hemen hamile kaldım ama aralıksız 41 gün okuyamadığım gün başkasına okuttum ve o ay instagramdan aldığım c-life macun kullandım ve şükür hamileyiö şu an.

Ben okumustum haziranda arkadaslar
Birde cok guzel bir hacet duasi var onu bolca okuyup duruyodum hamile kaldigim ay cok cok tavsiue ederim omrrum boyunca bana hep yoldas olmus bir duadir.
Ozellikle sabah ezaninda 100 kere okumayi soyluyorlar benim ezberimde gun icinde aklima geldikce okurum. Hacet duasi olarak geciyor arastirabilirsiniz. Insallah Allah bekletmeden saglikla nasip etsin hepinize

Ben hamileliğim sırasında okudum. Sayısız ama. Her hafta okudum ben. Ard arda değil yani. Bebeğimin sağlıklı dogması için. Çok şükür sağlıkla kucağımada aldım. Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bebegin hayirli olsun canim tebrik ederim

Ben 41 Meryem okuyup hamile kaldım ama aralıksız kırk bir okuyamadığım gün okuttum. Bu arada aynı zamanda imstagramdan Clife diye macun alıp kullandım

Merhaba biraz zaman geçmiş nasılsınız, ben de istiyorum da nasıl bi süreçti ek olarak başka kürler falan denednz mi?

Ben 41 Meryem okuyup hamile kaldım ama aralıksız kırk bir okuyamadığım gün okuttum. Bu arada aynı zamanda imstagramdan Clife diye macun alıp kullandım
merhabalar bende meryem suresi okuyorum 20. günüm hiç ara vermedim bide vakia süresinide okuyorum ve sizin gibi c life macundanda yemiştim adetime 2 gun var inşallah bende hamile olduğumu öğrenirim bana dua edermisin. kaç yıldır bekliyordunuz ve bir rahatsızlığınız var mı

Merhaba meryem süresinin tamamını mi okuyorsunuz . Yoksa belli âyetleri mi ? Nette baktım yasin ve meryem süresinde belli ayetler diye yazıyor . Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…