- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 26
-
- Konu Sahibi mucizeistiyorumm
Canım üzülmeee ❤❤ . inşAllah siz de başlayınca ben yardım edicem.Allah razi olsun canim.burada kalan okudum meryem suresi ile tilavet secdesi 58. Ayet mi yanlis olmasin emin degilim bi ayette secde yapiyoruz internetten bakmistim ben dedaha henuz baslamaya karar vermedim siz baslarsaniz ben de yardim ederim
ya ne güzel, böyle şeyleri okuyunca inan, kendim yaşamış kadar mutlu oluyorum
InşAllah ikinci bebiş de sizi bekletmeden tez bir zamanda gelir
bir de sizin sorun neydi özel değilse
(ben size yazmıştım bunu canım)
inşAllah Rabbim isteyen her kese tattdırsın bu duyğuyu, biz de içindeAmin inşâAllah canım Allah razı olsunRabbim tez zamanda sanada tattırsın hayırlısıyla...benim durum biraz karışık ve enteresan o yüzden özelden yazayım bunun cevabını:)
Ben 2.tup bebek tedavimde ignerleri vurulmaya başladığım gün başlayıp gebeligin 3ayi dolana kadar hergun okudum YouTube'dan.oglum 2 yaşına geldi.hayirla.saglikla tez zamanda gelsin yavrunuzMerhaba kızlar , eşim azospermi. ama çocuğumuz olmasını çook istiyoruz , Meryem suresi hakkında gördüm bir kaç yerde. Bana yardımcı olurmusunuz, nasıl yapılır ? 41tane okumak şart mı ? Meryem suresi okuyup hamile kalanlar var mı, hadi siz de yazın da umut olsun
Aslında bu yolun uzun ve zor olduğunu biliyorum amma umudumu ve inancımı hiç bir zaman kaybetmiyorum, ve de çok inanıyorum ben de o sevinçi yaşayacağım yakın zamanda
Çok güzell canım tebrik ederim, güzel mesajlar bana umut oluyorBen 2.tup bebek tedavimde ignerleri vurulmaya başladığım gün başlayıp gebeligin 3ayi dolana kadar hergun okudum YouTube'dan.oglum 2 yaşına geldi.hayirla.saglikla tez zamanda gelsin yavrunuz
Hiç umudunu kaybetme tatlim.eger tedavi olacaksaniz doğru merkez bulun.buyumsehirlerde olun.para da zaman da kaybetmeyin.deneyimsiz insanların hormon yüklenmesine maruz kalmayın.Çok güzell canım tebrik ederim, güzel mesajlar bana umut oluyor
Teşükkürler
InşAllah canım, ben umudumu hiç bir zaman kayb etmedimHiç umudunu kaybetme tatlim.eger tedavi olacaksaniz doğru merkez bulun.buyumsehirlerde olun.para da zaman da kaybetmeyin.deneyimsiz insanların hormon yüklenmesine maruz kalmayın.
Ben çok dua ettim.her gün yasin inşirah kenzulars amene resulü okudum.tesbih çektim.dert etme dua et.hayirlisi ve sagliklisi olsun
Esimde hareket azligiCanım üzülmeee ❤❤ . inşAllah siz de başlayınca ben yardım edicem.
Şuan adetliyim ama 3.4güne anca biter. o zaman başlıyıcam inşAllah
sizde sorun neydi peki
Tebrik ederim canımTerviye günü dua etmiştim kurban bayramına yakın arafeden önceki gün o gun çocuk isteyenlerin duası kabul olurmuş birde bir dua var evliyada biri bu duayı okumuş her çocuk istediğinde ve helâl rızık istediğinde rabbim vermiş aklımda kalanlarla yazayım
ey yarattiklarini essiz guzelliklerde yaradan rabbim ey yerleri gökleri kaymasınlar diye imsak eden kudretiyle tutan ey iyilikleri reddedilemeyecek kadar çok olan rabbim ey evveliyatının başı bulunmayan ey ahiriyetinin nihayeti bulunmayan sonsuz güç kuvvet kudret sahibi olan Allahim senden hayırlı çocuk ve helâl rızık istiyorum senden niçin istiyorum rahmet sıfatı sende olduğu için istiyorum cok günahkarim ama magfiretin denenmiş ve bilinmiş affettigin sabit olduğu için istiyorum ya Allah ya rahman ya rahim ben ölünce kabirde yalnız kalacağım ya kabirde ki gurbet halime rahmet eyle ancak sana yönelmişim bu halime merhamet eyle amin
Bu duayı ben cok okudum canım sanada tavsiye ederim sindi hamileyim cok şükür Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin
anladım canım, bitkisel kürler falan denediniz mi peki ? InşAllah sen de tez bir zamanda bu güzel haberle sevineceksinEsimde hareket azligi
Denedik.canim 4. Kur denememizanladım canım, bitkisel kürler falan denediniz mi peki ? InşAllah sen de tez bir zamanda bu güzel haberle sevineceksin
inşAllah her şey gönlünce olur canımDenedik.canim 4. Kur denememiz
Insallah hepimizin oyle olsuninşAllah her şey gönlünce olur canım
Ben okumuştum canım bide hergün 21 defa Yâ Musavvir esmasını çektim
Bide Hz.İbrahim'in evlat duasıyla ilgili âyeti okudum Meryem suresi bittikten kısa bi süre sonra hamile olduğumu öğrendim elhamdulillahkesinkes inanarak olunmalı
Şimdi yine bebek istiyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bu arada ben Meryem suresini okurken araya adetim girdi tabi bide ameliyat olmuştum o girdi ama kimseye okutturmadım çünkü kimse benim kadar büyük istekle okuyamazdı o yüzden kendim devam ettim bence en doğrusu bu. Zaten Allah niyetlere bakar
Nasıl yaptınız? Namaz kılmak gerek demisler bazı yerlerde ama anlamadım her gün meryem süresinin bütün ayetlerini okuduktan sonra mi namaz kılınıyor?
iyi aksamlar yazınızın üzerinden çok zaman geçmiş ama hamile kaldınız mı meryem süresiyle bende okuyorumda merak ettimMerhaba kızlar , eşim azospermi. ama çocuğumuz olmasını çook istiyoruz , Meryem suresi hakkında gördüm bir kaç yerde. Bana yardımcı olurmusunuz, nasıl yapılır ? 41tane okumak şart mı ? Meryem suresi okuyup hamile kalanlar var mı, hadi siz de yazın da umut olsun
Aslında bu yolun uzun ve zor olduğunu biliyorum amma umudumu ve inancımı hiç bir zaman kaybetmiyorum, ve de çok inanıyorum ben de o sevinçi yaşayacağım yakın zamanda
Merhaba canim adete kadar okudum aslinda, toplam 21 defa okudum, daha kismet olmadi hamile kalmakiyi aksamlar yazınızın üzerinden çok zaman geçmiş ama hamile kaldınız mı meryem süresiyle bende okuyorumda merak ettim