- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Adım zehraBenim için de okur musun canımRabbim evladını bağışlasın inşallah
Ya ne kadar güzel bı kalbiniz var.Selamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
Amin Allah razı olsunNasıl güzel bir kalbiniz varAllah sizlere evladınıza sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin Dualarınızı kabul eylesin İnşallah bizlere de Rabbim en yakın zamanda müjdeli haberler almayı nasip eder. Adım Nilay. Şimdiden nefesinize sağlık
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinAdım zehra
Allah razı olsun inşallah canımokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin Amin ecmainİsmim tuba.. Bana da okur musunuz? Defalarca negatif tüp bebek denemem var.. Allah hayrınızı kabul etsin, sizden de razı olsun
amin ecmainÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
cumlemizdenAllah razı olsun inşallah canım
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinYa ne kadar güzel bı kalbiniz var.Rabbim size evladiniza sağlık versin adım filiz benim içinde okurrmusunuz.
Allah razı olsun sizdenokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Amin Allah razı olsun
Cümlemizden razı olsunAllah sizden razı olsun ne güzel bir düşünce bana da okur musunuz ismim Feyza ☺
cumlemizdenAllah sizden razı olsun ne güzel bir düşünce bana da okur musunuz ismim Feyza ☺
cumlemizden razı olsun okurum insAllah yarın41 Meryem suresi 💛
Guncel liste 💛 @Life light ELIF ( hayırlısıyla tup bebek transferimin pozitif sonuçlanması ve sağlıklı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek. @Magnifiaque MERVE (Hayirlisiyla ikiz evlat sahibi olmak ) @Elif 8887[/USER] ELIF ( hayırlısıyla evlat sahibi olabilmek için ve hamile kaldiginda...www.kadinlarkulubu.com
Bu bizim meryem suresi grubumuz burdaki arkadaslarim icin okursan hic hayir dememAllah razi olsun
Merhaba canim benim ki cigdm simdiden Agzina saglik. Allah butun herkese nasip eylesin.Selamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
yarın okurum insAllahMerhaba canim benim ki cigdm simdiden Agzina saglik. Allah butun herkese nasip eylesin.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimCümlemizden razı olsun
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
cumlemizdenokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
cümlemizden razı olsunAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Allah razi olsun muradini versin insallahcumlemizden razı olsun okurum insAllah yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?