- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah razı olsunmazeret oldum insAllah bitince sizinkini okuyacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunmazeret oldum insAllah bitince sizinkini okuyacagim
Bana da okur musunuz. Evliliğimin 4. Yılına gidecez. Henüz hiç gebelik olusmadi şimdiden teşekkür ederimSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
okurum tabi sıradaki arkadaşlar bitince ama:) Rabbim hayırlısindan versinBana da okur musunuz. Evliliğimin 4. Yılına gidecez. Henüz hiç gebelik olusmadi şimdiden teşekkür ederim
Amin inşallah şimdiden çok teşekkür ederimokurum tabi sıradaki arkadaşlar bitince ama:) Rabbim hayırlısindan versin
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinAllah razı olsun
Allah razı olsunokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Bana da okur musunuz?Amin Rabbim yürekten isteyen hakeden herkese anne olmayı nasip etsin
Canım çok güzel bir kalbin varBenim de evladım olursa inşallah Rabbimin izniyle başka kardeşlerim için okumayı isterim inşallah o günleri görürüzokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
insAllah Rabbim gostertsijCanım çok güzel bir kalbin varBenim de evladım olursa inşallah Rabbimin izniyle başka kardeşlerim için okumayı isterim inşallah o günleri görürüz
Bana da okuyabilirsen canım çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
üyeliğinizi iptal olmuş okuurm insAllahBana da okur musunuz?
Selamunaleykum Canım benim içinde okur musun Allah razı olsunSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
aleyküm selam okuyup yazarım ecmainSelamunaleykum Canım benim içinde okur musun Allah razı olsun
okuyup yazarım insAllahMerhaba lütfen bana da dua eder misin? Bu ay içimde böyle bir his var inşallah evlatlarım olur
Allah razı olsun sizdenokuyup yazarım insAllah