- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Çok teşekkür ederimokurum insAllah ama bı kaç güne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimokurum insAllah ama bı kaç güne kadar
Amin canim Allah razi olsun. Agzina saglik. Bisey sorucam 41 meryem suresi hurmalara okunacak sonra ne yapilnali biliyor musunuzokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
yarı yari esle beraber yeniyor günde 1 tane ya da hepsini kadın yiyor günde 1 tane diye biliyorum canimAmin canim Allah razi olsun. Agzina saglik. Bisey sorucam 41 meryem suresi hurmalara okunacak sonra ne yapilnali biliyor musunuz
herkese 1 tane okuyorum birkişi icin kendisi 41 tane okuması tavsiye ediliyor Zekeriyya as İbrahim as çocuk için duaları var başta onları 4444 Tefriciye yasini şerif 313 Ayetel Kürsi 313 Fatiha yunus as duası hacet için okunan bildiğimiz tüm duaları okudukMeryem suresini kaç tane okuyorsunuz?
Okuduğunuz başka hangi dualar/sureler vardı?
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinMerhaba benim içinde okurmusunuz ismim çağla
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
ecmainÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinKuzum çok kişi olmadıysa banada okuyabilirmisin ismim Şule
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinBenim için de okuyabilir misiniz
Çok güzel bir kalbiniz var
Amin çok teşekkür ederimokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canım senden aminn inşallah Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin sanada inşallah hayırlısı ileokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun canim sen ne kadar iyi kalplisin.rabbim senin karsinada senin gibi güzel kalpli insanları denk getirsin hakkını helal etokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Amin Allah razı olsun ❤agustos72 okudum canım Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
Maşallah canım Rabbim yavruna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah ne güzel kalbin var konu başlığın dikkatimi çekti baktım ve şu yazdığın yazı ile içim titredi inan duygulandım. Rabbime şükürler olsun ki böyle güzel insanlar var bu dünyada. Rabbim okuduğun herkesin anne olmasını nasip etsin inşallahSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
Amin Allah razı olsunAllah razı olsun canım senden aminn inşallah Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin sanada inşallah hayırlısı ile
ecmain helal olsun Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın bizleriAA
Allah razı olsun canim sen ne kadar iyi kalplisin.rabbim senin karsinada senin gibi güzel kalpli insanları denk getirsin hakkını helal et
Amin Allah razı olsun ❤
Amin Rabbim yürekten isteyen hakeden herkese anne olmayı nasip etsinMaşallah canım Rabbim yavruna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah ne güzel kalbin var konu başlığın dikkatimi çekti baktım ve şu yazdığın yazı ile içim titredi inan duygulandım. Rabbime şükürler olsun ki böyle güzel insanlar var bu dünyada. Rabbim okuduğun herkesin anne olmasını nasip etsin inşallah
Kader
Allah razı olsun