- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAmin Allah razı olsunokudum
Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin
amin amin cümlemize sizlerde iyiki varsınızAllah razı olsun çok teşekkür ederimAminn Rabbim size evladınızla birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin İyi ki varsınız
Selamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterliLl
Allah razı olsun canimSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
Okuyabildinmi canimyarın okurum insAllah
Okuyabildinmi canim
Merhaba benim içinde okurmusunuz ismim çağlaEğer okursan benim ismim serap canım 8 senedir uğraşıyorum
Ayşenur kardeşim hatırladım seni dua gruplarında vardınBanada okur musun adım Ayşenur. Allah razı olsun, oglunu sana bagislasin
okurum insAllah kardeşimMerhaba benim içinde okurmusunuz ismim çağla
okurum insAllah bı iki gün içinde ama :)Kuzum çok kişi olmadıysa banada okuyabilirmisin ismim Şule
Tamam canım ne zaman istersen Allah razı olsun sendenokurum insAllah bı iki gün içinde ama :)
Benim için de okuyabilir misinizSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
Amin cok tesekkurler. Dua gruplarına hala devamAyşenur kardeşim hatırladım seni dua gruplarında vardın
okurum insAllah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Meryem suresini kaç tane okuyorsunuz?Selamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
cumlemizdenTamam canım ne zaman istersen Allah razı olsun senden
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinMerhaba canim benim ki cigdm simdiden Agzina saglik. Allah butun herkese nasip eylesin.
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinAL
Allah razı olsun canimrabbim evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Ismim Gül
Benim için de okuyabilir misiniz
Çok güzel bir kalbiniz va
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?