- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Gözüm çiçeğimSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
İsminizi yazmanız yeterli
Rabbim Salih evlat versin okuyunca haber ederim insAllahEğer okursan benim ismim serap canım 8 senedir uğraşıyorum
Abla rabbim bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin ismim Hicran 7 günüm kaldı test yapmak için banada okur musunSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
okurum tabi Rabbim Salih evlat versinAbla rabbim bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin ismim Hicran 7 günüm kaldı test yapmak için banada okur musun
Amin abla Allah razı olsun inşallahokurum tabi Rabbim Salih evlat versin
Allah razı olsun inşallahokurum insAllah
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar versinEğer okursan benim ismim serap canım 8 senedir uğraşıyorum
okudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinAbla rabbim bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin ismim Hicran 7 günüm kaldı test yapmak için banada okur musun
Nasıl güzel bir kalbiniz varSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
Amin canım Allah razı olsun evladına sağlık ve uzun ömür versinokudum Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar versin
Allah razı olsun inşallahteşekkür ederim
amin cümlemizdenAmin canım Allah razı olsun evladına sağlık ve uzun ömür versin
Benim için de okur musun canımSelamün aleyküm daha önce buralarda çok dualar topladım bebeğim icin elhamdülillah Rabbim lutfetti bir oğlum oldu şimdi bende bu yolda çabalayan kardeşlerim için Meryem suresi okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?