- 2 Ekim 2024
- 125
- 23
-
- Konu Sahibi semasabi517
Ovülasyon testi bilene yaptım o günlerde değerlendirdik ama maalesef bir türlü tutmuyor bende meryem süresine baslayacam Allahın izniyle ondan dolayı konuyu açtımhamile kalamama sebebiniz ne?
Ovülasyon testi bilene yaptım o günlerde değerlendirdik ama maalesef bir türlü tutmuyor bende meryem süresine baslayacam Allahın izniyle ondan dolayı konuyu açtım
Meryem suresinimi dinlemek dedinizDinlemek bile iyi geliyor canım inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınhergün oku yada dinle niyetini al en önemlisi niyet
Bilene mi? Dümdüz okuyun işte, sureler nasıl okunur ki? Ya da açıp dinleyin.Ovülasyon testi bilene yaptım
Polikistik over kist var doğum kontrol ilacı kullandım 2 kutu fayda etti iyice küçüldüÖnce sebebini öğrenin doktordan, duanızı tabii ki edin ama sadece dua edip doktora gitmezseniz ne yazık ki olmaz..
Evet canımMeryem suresinimi dinlemek dediniz
Aynen onuda duymuştum meryem suresini dinlemekte iyi oluyormuş fayda ediyormuş diye onuda denerim inşallah Allahtan ümidimi kesmiyorumBilene mi? Dümdüz okuyun işte, sureler nasıl okunur ki? Ya da açıp dinleyin.
AnladmEvet canım
Doktor çocuğun olur dediPolikistik over kist var doğum kontrol ilacı kullandım 2 kutu fayda etti iyice küçüldü
Ama işte aradan baya zaman geçti gene biseyyok tutmuyorda Hayit tohumunada başlamayı düşünüyorum bakalım oda iyi olur yumurtlamaya diye duydumDoktor çocuğun olur dedi
Sizin istemeniz yetmez ama. Eşinizin de istemesi lazım ama görüyorum ki istemiyor. Çocuk istemeyen bir adamdan zorla çocuk yapmayın. İleride pişman olursunuz.Aynen onuda duymuştum meryem suresini dinlemekte iyi oluyormuş fayda ediyormuş diye onuda denerim inşallah Allahtan ümidimi kesmiyorum
eşimde çok istiyor olmasini çok seviyor ortamda gördüğü çocukları bendeSizin istemeniz yetmez ama. Eşinizin de istemesi lazım ama görüyorum ki istemiyor. Çocuk istemeyen bir adamdan zorla çocuk yapmayın. İleride pişman olursunuz.
İsteseydi doktora giderdi, sorun kendisindeyse tedavi olurdu. İki senedir olmuyormuş. Belki de onun yüzünden olmuyor. Bu konuyu açınca da sinirleniyormuş adam. Allah’tan çocuk istiyormuş. İstemese ne olurdu acabaeşimde çok istiyor olmasini çok seviyor ortamda gördüğü çocukları bende
İstemiyorsan söyle diyorum Olursa olur olmazsa olmaz diyip duruyor Bende artık şaşırdım dualara sarıldım Allahın izniyleİsteseydi doktora giderdi, sorun kendisindeyse tedavi olurdu. İki senedir olmuyormuş. Belki de onun yüzünden olmuyor. Bu konuyu açınca da sinirleniyormuş adam. Allah’tan çocuk istiyormuş. İstemese ne olurdu acaba
Sizin çocuğunuz varmiİstemiyorsan söyle diyorum Olursa olur olmazsa olmaz diyip duruyor Bende artık şaşırdım dualara sarıldım Allahın izniyle
Tamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.İstemiyorsan söyle diyorum Olursa olur olmazsa olmaz diyip duruyor Bende artık şaşırdım dualara sarıldım Allahın izniyle