MERYEM SURESİ NASIL OKUNURSA DAHA ÇABUK HAMİLE KALINIR VE DAHA ETKİLİ OLUR

Dinlemek bile iyi geliyor canım inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın hergün oku yada dinle niyetini al en önemlisi niyet

Ovülasyon testi bilene yaptım o günlerde değerlendirdik ama maalesef bir türlü tutmuyor bende meryem süresine baslayacam Allahın izniyle ondan dolayı konuyu açtım

Önce sebebini öğrenin doktordan, duanızı tabii ki edin ama sadece dua edip doktora gitmezseniz ne yazık ki olmaz..

Aynen onuda duymuştum meryem suresini dinlemekte iyi oluyormuş fayda ediyormuş diye onuda denerim inşallah Allahtan ümidimi kesmiyorum
Sizin istemeniz yetmez ama. Eşinizin de istemesi lazım ama görüyorum ki istemiyor. Çocuk istemeyen bir adamdan zorla çocuk yapmayın. İleride pişman olursunuz.

eşimde çok istiyor olmasini çok seviyor ortamda gördüğü çocukları bende
İsteseydi doktora giderdi, sorun kendisindeyse tedavi olurdu. İki senedir olmuyormuş. Belki de onun yüzünden olmuyor. Bu konuyu açınca da sinirleniyormuş adam. Allah’tan çocuk istiyormuş. İstemese ne olurdu acaba

İstemiyorsan söyle diyorum Olursa olur olmazsa olmaz diyip duruyor Bende artık şaşırdım dualara sarıldım Allahın izniyle

İstemiyorsan söyle diyorum Olursa olur olmazsa olmaz diyip duruyor Bende artık şaşırdım dualara sarıldım Allahın izniyle
Tamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…