- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
-
- Konu Sahibi semasabi517
Benim var.Sizin çocuğunuz varmi
Ah Margaret ah keşke her kadının şartları aynı olsaydı dimiTamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.
Kac tane Allah bağışlasın kendiligindenmiBenim var.
Aynen biraz eski kafalı kendiside diyor ben eski kafalıyım diye ama beni anne olmaktan mahrum ediyor ona çok üzülüyorumTamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.
2 sene hiç korunmadanNe zamandır deniyorsunuz? Eşiniz kontrole gitti mi hiç?
2 sene hiç korunmadan
AynenAh Margaret ah keşke her kadının şartları aynı olsaydı dimiher kadın en güzel sevilseydi.. böyle görünce üzülüyorum
Her erkek aynı olmuyor işte
Sen bana bakma, biz eşimle yanlışlıkla çarpışsak hamile kalıyorum ben.Kac tane Allah bağışlasın kendiligindenmi
Oldu
Keşke. Bu kadının yapması şey anne olma hakkını elinden aldığı için adamı dehlemek ama işte maalesef, şartlar…Ah Margaret ah keşke her kadının şartları aynı olsaydı dimiher kadın en güzel sevilseydi.. böyle görünce üzülüyorum
Bir şey derdim de şimdi, neyse…Aynen biraz eski kafalı kendiside diyor ben eski kafalıyım diye ama beni anne olmaktan mahrum ediyor ona çok üzülüyorum
Ozmn senin bünyen müsait hemencecik hamile kalmayaSen bana bakma, biz eşimle yanlışlıkla çarpışsak hamile kalıyorum ben.
MaşallahOzmn senin bünyen müsait hemencecik hamile kalmayakac yaşındasın
34 yaşındayım. Çocuk defterini kapattım Allah’ın izniyle. Olanları hakkıyla büyüteyim yeter. İnşallah sana da en güzel zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olur.Ozmn senin bünyen müsait hemencecik hamile kalmayakac yaşındasın
Amin inşallah rabbim arattirmasin kapı kapı gezdirmesin34 yaşındayım. Çocuk defterini kapattım Allah’ın izniyle. Olanları hakkıyla büyüteyim yeter. İnşallah sana da en güzel zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Ahhh ahhh hiç sorma test vermeye gitmiyor iknada edemiyorum maalesef 2 seneden belliDua etmekte önemli ve etkili. Ancak eşinin tedavi edilecek durumu varsa ve doktora gitmiyorsa ne kadar dua etsen boş
Aynen geçiyor diye biliyorumMeryem süresinin içinde secde ayeti var. Onu unutmayın