MERYEM SURESİ NASIL OKUNURSA DAHA ÇABUK HAMİLE KALINIR VE DAHA ETKİLİ OLUR

Tamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.
Ah Margaret ah keşke her kadının şartları aynı olsaydı dimi🥺 her kadın en güzel sevilseydi.. böyle görünce üzülüyorum

Tamam işte bu istemiyor demek. İsteseydi gider muayene ve tedavi olurdu. 80li yıllarda köylü kafasıyla babam bile çocuğu olmuyor diye doktora gidip tedavi olmuş. Bu çağda bu zihniyet nasıl hala yaşayabiliyor hayret ediyorum. Bu adamların çoğalmaması daha iyi ama işte size üzülürüm. Bence isteyen her kadın bir kere de olsa anne olmayı hak ediyor.
Aynen biraz eski kafalı kendiside diyor ben eski kafalıyım diye ama beni anne olmaktan mahrum ediyor ona çok üzülüyorum 😔

Ozmn senin bünyen müsait hemencecik hamile kalmaya😁kac yaşındasın
34 yaşındayım. Çocuk defterini kapattım Allah’ın izniyle. Olanları hakkıyla büyüteyim yeter. İnşallah sana da en güzel zamanda sağlıkla kucağına almak nasip olur.

Dua etmekte önemli ve etkili. Ancak eşinin tedavi edilecek durumu varsa ve doktora gitmiyorsa ne kadar dua etsen boş

X