How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Meryem Ana Otu İle Hamile Kalanlar Buyrun Sohbete

çok teşekkür ederim ben de bir parçasını üzerimde de taşıyordum sonra diğer ay takmadım ama bu akşam yeniden üzerime takmaya başlayayım en iyisi bana da dua et canım bu ay aşılamam nasipse olacak dudağımda uçuk çıktı gözümde it dirseği çıkıyor :KK43: demek ki düşündüpümden daha stresliyim
dualarım herkes için anne olmak ısteyen herkese allahım nasip etsın ihmal etme hersey allahtan allahım sanada nasıp eder inş..stresli olmamakda elde değilki insanın kafasına girmesin

maşallah canım allah kucağına almayıda nasip etsin .. suya koyup içenler var sen nasıl yaptın taşıdın mı sadece bana da kısmet olursa ümreden gelecek
ben sadece okudum meryem ana otunu bır parçasını üzerimde taşıdım o kadar nuska yaptım ben aktardan aldım her yerde var beş liraya çok para verıpde alma

ben sadece okudum meryem ana otunu bır parçasını üzerimde taşıdım o kadar nuska yaptım ben aktardan aldım her yerde var beş liraya çok para verıpde alma
Mersinde bulmadım hac malezemeleri satan bir yere baktım ordada yoktu malzeme alan bir abla vardı köylüsü haca gidecekmiş ona söyledi onlar getirecekler birde dükkan sahibi abi de birkaç yere söyledi telefon numaramı da aldı gelsin hemen okuyup taşıcam

dualarım herkes için anne olmak ısteyen herkese allahım nasip etsın ihmal etme hersey allahtan allahım sanada nasıp eder inş..stresli olmamakda elde değilki insanın kafasına girmesin
ben de dün akşam takınmaya başladım meryem ana otunu yeniden bakalım şubat sonunda aşılama tedavim olacağı için kısmetse ALLAH BÜYÜK ben de hayırla sağlıcakla inşallah sevinenlerden olurum amin SİZLERDEN DE ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASINIZ...

ben de dün akşam takınmaya başladım meryem ana otunu yeniden bakalım şubat sonunda aşılama tedavim olacağı için kısmetse ALLAH BÜYÜK ben de hayırla sağlıcakla inşallah sevinenlerden olurum amin SİZLERDEN DE ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASINIZ...
Canım bu topiği okurken gördüm aşılama sonucun ne oldu ? Allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun

canım öncelikle hayırlı olsun ben yeni gördüm bu topiği bende bu ay meryem ana otu getirdi annem umreden... bende bi sürahi suya koydum üzerine eşimle meryem suresi okuduk ayetel kürsi falan sonra bir parçasını üzerme muska yaptım ama ona meryem suresi okumadum :( aklıma gelmedi şimdi çıkarıp okusam mı bilemedim ne dersin ???

Canım bu topiği okurken gördüm aşılama sonucun ne oldu ? Allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun
olmadı nasip canım ya artık hayırlısı inşallah ben de meryem ana otunu yeniden üzerimde taşıyayım diyorum gülüm

canım öncelikle hayırlı olsun ben yeni gördüm bu topiği bende bu ay meryem ana otu getirdi annem umreden... bende bi sürahi suya koydum üzerine eşimle meryem suresi okuduk ayetel kürsi falan sonra bir parçasını üzerme muska yaptım ama ona meryem suresi okumadum :KK43: aklıma gelmedi şimdi çıkarıp okusam mı bilemedim ne dersin ???
Canım
Bugün aktifmişsin
Lütfen bana de ki
Meryem otu ile hamile kaldım de

Back