- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Tamam Can'ım sağolatatürk eğitim araştırmada çekindim devlette uyumadan çekindim
eğer imkanın varsa etimed de çekin canım orası iyi diye duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Can'ım sağolatatürk eğitim araştırmada çekindim devlette uyumadan çekindim
eğer imkanın varsa etimed de çekin canım orası iyi diye duymuştum
sende sağol canımTamam Can'ım sağol
Anladim canim nasip iste tez zamanda olur insallahsorun yok canım rahim filmine kadar çekindim tüplerim de açık çıktı eşimde de sorun yok sanırım biraz kilo engelliyor
Bende cekindim şişli echomar ve cok rahat oldu hafif adet sancisi oldu o kadar..Nerde çekildin Can'ım ?
Bende çekilcem de yer arıyorum
benimki acılı olmuştuBende cekindim şişli echomar ve cok rahat oldu hafif adet sancisi oldu o kadar..
Adet sancisi gibi miydi seninkibenimki acılı olmuştu
yok canım çok acılıydıAdet sancisi gibi miydi seninki
Allah Allah neden oyle oldu acaba doktora sordun mu pekiyok canım çok acılıydı
ilkinde çekilmedi dendi iki kez ilaç verdi ikincisinde daha çok acıdı açık olduğundan acıdı dedi 9 ay olduAllah Allah neden oyle oldu acaba doktora sordun mu peki
Anladım canım ya benim çok şükür fazla ağrım olmadı çok korkarak gittim ama iyiydi yaniilkinde çekilmedi dendi iki kez ilaç verdi ikincisinde daha çok acıdı açık olduğundan acıdı dedi 9 ay oldu
ben de çok korkmuştumAnladım canım ya benim çok şükür fazla ağrım olmadı çok korkarak gittim ama iyiydi yani
Canım baya olmuş sen yazalı ama sormak isdedim sen kullandın mı? bende bu ay üzerimde taşımaya başladım sağ göğüse takılıyor diye biliyorum bir hoca söylemişdiArkadaşlar merhaba;
Annemin bir arkadaşı benim için umreden meryem ana otu getirmiş annem de bana gönderecek içsin karı koca demiş ...Ben çok önceden de duymuştum ama kabeden umreden geldğini bildiğim için de nerede bulacağız diyordum meryem ana otunun şifasıyla hamile kalan oldu mu tabii ŞİFA ALLAH'TAN elbette ama bir sebeptir belki de..
merhaba canım allah kucağına almayıda nasip etsin .. meryem ana otunu nasıl kullandınız problem varmıydı sizdebende üzerimde taşıyorum3 kere meryem süresi okudum , iki ayın içindeyim sağ gögsümün üzerinde hiç çıkarmıyorum sadece banyo yaparken çıkarıyorum ilişkiye girdigimdede üzerimde hiç çıkarmamak gerekıyormuş , umut dünyası rabbım yüüzmüzü güldürsün
canım hamilesin gördüm hayırlı uğurlu olsun bu konuya çoktandır bakmıyordum taktığının ikinci ayı mı hamile kaldın meryem otunun hepsini mi taşıyordun yoksa hepsini mi ben de bu ay sonunda nasipse ilk kez aşılama yapılacak canım 3 senedir bebeğimi bekliyorum gelmesini bana ALLAH HAYIRLA İZİN VERİRSE...bende üzerimde taşıyorum3 kere meryem süresi okudum , iki ayın içindeyim sağ gögsümün üzerinde hiç çıkarmıyorum sadece banyo yaparken çıkarıyorum ilişkiye girdigimdede üzerimde hiç çıkarmamak gerekıyormuş , umut dünyası rabbım yüüzmüzü güldürsün
hiç bir problem yoktu ....düşüğümden sonra altı ay korundukdan sonra bebek sahibi olabılırsın demişdi drlar on ay çalıştık bu ay içinde meryem ana otu aldım sütyenımde tasıdım hiç çıkarmadım bır tek banyo yaparken cıkardım bunun yanında prensend jelde kullandımm.. allah ısteyen herkese nasip etsın ...merhaba canım allah kucağına almayıda nasip etsin .. meryem ana otunu nasıl kullandınız problem varmıydı sizde
allah bın kere razı olsun allahım sanada nasıp kısmet etsın bu guzel duyguyu yok sadece bır parçasını alıyorsun üstüne okuyorsun meryem suresını üç kere sonra onu nuska şeklinde yaptım sütyenımın ııcnde taşıdım sürekli iki ayın sonunda gebe kaldım gebe kaldıgımı hıssetdıgım an uzerımden cıkarıp denize atdım ama bunun yanında presend jelde kullandım allah sanada nasip kısmet etsın .....canım hamilesin gördüm hayırlı uğurlu olsun bu konuya çoktandır bakmıyordum taktığının ikinci ayı mı hamile kaldın meryem otunun hepsini mi taşıyordun yoksa hepsini mi ben de bu ay sonunda nasipse ilk kez aşılama yapılacak canım 3 senedir bebeğimi bekliyorum gelmesini bana ALLAH HAYIRLA İZİN VERİRSE...
maşallah canım allah kucağına almayıda nasip etsin .. suya koyup içenler var sen nasıl yaptın taşıdın mı sadece bana da kısmet olursa ümreden gelecekhiç bir problem yoktu ....düşüğümden sonra altı ay korundukdan sonra bebek sahibi olabılırsın demişdi drlar on ay çalıştık bu ay içinde meryem ana otu aldım sütyenımde tasıdım hiç çıkarmadım bır tek banyo yaparken cıkardım bunun yanında prensend jelde kullandımm.. allah ısteyen herkese nasip etsın ...
çok teşekkür ederim ben de bir parçasını üzerimde de taşıyordum sonra diğer ay takmadım ama bu akşam yeniden üzerime takmaya başlayayım en iyisi bana da dua et canım bu ay aşılamam nasipse olacak dudağımda uçuk çıktı gözümde it dirseği çıkıyor demek ki düşündüpümden daha stresliyimallah bın kere razı olsun allahım sanada nasıp kısmet etsın bu guzel duyguyu yok sadece bır parçasını alıyorsun üstüne okuyorsun meryem suresını üç kere sonra onu nuska şeklinde yaptım sütyenımın ııcnde taşıdım sürekli iki ayın sonunda gebe kaldım gebe kaldıgımı hıssetdıgım an uzerımden cıkarıp denize atdım ama bunun yanında presend jelde kullandım allah sanada nasip kısmet etsın .....