bana da umreden geldi suyunu içtim bir hafta ilişkide de elimde tuttum üzerinde olması gerekiyormuşbana bi tanidigimiz umreden getirdi süte karistirip icsin demis bugun baslicam bakalim
BANA DA HACIDAN GETİRDİLER.ÜZERİNE 3 DEFA MERYEM SURESİ OKUTTUM.ŞİMDİ ÜZERİMDE TAŞIYORUM Bİ KISMINI DA SUYA ISLADIM EŞİM VE BEN İÇİYORUZ.BAKALIM SONUÇ NE OLACAK HAYIRLISI İLE BEKLİYORUM.başka yok mu kullanan arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de eşim de birer kez Meryem suresi okuduk üzerine canım evet doğru bakalım hayırlısıBANA DA HACIDAN GETİRDİLER.ÜZERİNE 3 DEFA MERYEM SURESİ OKUTTUM.ŞİMDİ ÜZERİMDE TAŞIYORUM Bİ KISMINI DA SUYA ISLADIM EŞİM VE BEN İÇİYORUZ.BAKALIM SONUÇ NE OLACAK HAYIRLISI İLE BEKLİYORUM.
yok ama bu ay sadece üzerimde taşıyacağımSelam kizlar peki sonucu ne oldu hamile kaldınız mi
Hadi hayırlısı insallah bende bu hafta alıp baslayacam hem içmeye hemde üzerimde taşıyacamyok ama bu ay sadece üzerimde taşıyacağım
hayırlısıyla seviniriz inş siz ne kadardır istiyorsunuz bebekHadi hayırlısı insallah bende bu hafta alıp baslayacam hem içmeye hemde üzerimde taşıyacam
hayırlısıyla inş aminHadi bakalım inşaallah hamişliğinize sebep olur
Amin insallahhhhh ben eminonunde satıldığını duydum doğru mu acaba bu hafta almaya gidecez deHadi bakalım inşaallah hamişliğinize sebep olur
15 aydır evliyim ve evlendigimden beri istiyorumhayırlısıyla seviniriz inş siz ne kadardır istiyorsunuz bebek
anladım canım ben de eylülde 3 sene olcak 2 seneyi geçti bizim de bebek istememiz15 aydır evliyim ve evlendigimden beri istiyorum
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah peki sizde sorun ne neden olmuyoanladım canım ben de eylülde 3 sene olcak 2 seneyi geçti bizim de bebek istememiz
sorun yok canım rahim filmine kadar çekindim tüplerim de açık çıktı eşimde de sorun yok sanırım biraz kilo engelliyorRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah peki sizde sorun ne neden olmuyo
Nerde çekildin Can'ım ?sorun yok canım rahim filmine kadar çekindim tüplerim de açık çıktı eşimde de sorun yok sanırım biraz kilo engelliyor
atatürk eğitim araştırmada çekindim devlette uyumadan çekindimNerde çekildin Can'ım ?
Bende çekilcem de yer arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?