- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
Bi de meryem suresi ile yasin suresinin belirli ayetlerini zemzem suyuna koyup yazılar tamamen kaybolana dek o suda bekletiyolarmış sonra suyunu içiyorlarmış çocuk olsun diyeSiparis verdim bugun alicam ve nasip olursa kullanicam.Meryem suresine de baalamistim 26 haziranda ama 13 unde adet olunca biraktim esim okudu gelismeleri yazarim insallah her iateyen bebegine kavusur :)
boyle seyler cok manasiz kardesim inanmayin. dua niyetiyle okunur elbette ama suya koymak nedir ya. doktorun verdigi receteyi suya koyup sifa beklemeye benziyorBi de meryem suresi ile yasin suresinin belirli ayetlerini zemzem suyuna koyup yazılar tamamen kaybolana dek o suda bekletiyolarmış sonra suyunu içiyorlarmış çocuk olsun diye
İnanıp inanmadığı değil duyduğumu yazdım.boyle seyler cok manasiz kardesim inanmayin. dua niyetiyle okunur elbette ama suya koymak nedir ya. doktorun verdigi receteyi suya koyup sifa beklemeye benziyor
bende inanma degil inanmayin yazdim zaten. yani sahsina degil mesaji okuyup ciddiye alacaklara.İnanıp inanmadığı değil duyduğumu yazdım.
Çok sağol canım detaylı yazdığın için bide böyle deniyim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz..Merhaba canim :) meryem suresi her gun 1 defa okunuyor.adet oldugun gun yerine baskasi okuyor.ve toplamda 41 defa okunuyor.meryem suresinde birde tilavet secdesi yapiliyor canim.ister her okudugunda istersende hepsi birlikte bir defada yapilabilirmis.otu ise ovulasyondan uc gun once icilmesini soylediler esle birlikte ve 1 gun oncesinden suda bekletmeliymisiz.yani ovulasyon gununden 4 gun once suya konuyor ertesi gun icilmeye baslaniyo 10 gun sonra birakilmali dendi gebelik ihtimali olabilir diye.otu da senin gibi uzerimde tasiyorum hala banyoya girerken cikariyorum bende 9 agustos adet gunum bekliyorum bende.meryem suresi bugun bitti.insallah dualarimiz kabul olur.cok uzun yazdim canim galiba
Canım çok merak ediyorum hamile olabildin miSiparis verdim bugun alicam ve nasip olursa kullanicam.Meryem suresine de baalamistim 26 haziranda ama 13 unde adet olunca biraktim esim okudu gelismeleri yazarim insallah her iateyen bebegine kavusur :)
Canim.kusura bakma ne zamandir girmedim cok etkileniyordum.bugun bi bakayim.dedim mesajini gordum.malesef kalamadim ama benim zaten esimde varikosel var canim yaCanım çok merak ediyorum hamile olabildin mi
Önemli değil ah canım anladım allah şifa versinCanim.kusura bakma ne zamandir girmedim cok etkileniyordum.bugun bi bakayim.dedim mesajini gordum.malesef kalamadim ama benim zaten esimde varikosel var canim ya
Konumu okudunuz mu bilmiyorum ama benim esimde de varikosel vardi hafif derecede su an hamileyim .Bakmak istersenizCanim.kusura bakma ne zamandir girmedim cok etkileniyordum.bugun bi bakayim.dedim mesajini gordum.malesef kalamadim ama benim zaten esimde varikosel var canim ya
Canim tesekkur ederim yardimci olmaya calistigin icin.sperm sayimiz 12 milyon varikoselde 3 mm.esim neofortil diye bir ilac kullandi keciboynuzu faydali olan ne varsa gunluk yedirdim icirdim ancak fayda etmedi.en buyuk sebep sigara bence eskm sigara nargile birakmiyo arada abarymadan alkolde aliyo cips kola desen hic eksilmiyo.zorla olmuyo canim ya ne kadar anlatsam olmadi.ameliyat olucak insallah gerek kalmadan yuzumuz gulerKonumu okudunuz mu bilmiyorum ama benim esimde de varikosel vardi hafif derecede su an hamileyim .Bakmak isterseniz
www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Amin canim sagolasinÖnemli değil ah canım anladım allah şifa versin
Sen de sağol canım bu arada Meryem ana otunu göğsümde taşımaya başladım dün akşamAmin canim sagolasin
İnsallah hayirlisiyla gelir bebisin canimSen de sağol canım bu arada Meryem ana otunu göğsümde taşımaya başladım dün akşam
Az da olsa umudum var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?