• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve_o nişan resimlerim

çok güzel olmuşsun cnm, çok çok orjinal duruyor üzerindeki elbisen ve de eşarbın ben çok beğendim gerçekten:)))10 üzerinden 10 veriyorum,Allah tamamına erdirsin:)))Mutluluklar bir ömür boyu:16:

Elbisenizin rengi çok yakışmış ve eşinizlede çok uyumlusunuz ömür boyu sürer inş mutluluğunuz

Adaşımm :61: Çok güzel resimler birbirinizede çok yakısmıssınız bir ömür boyu mutluluklar canım :69:

zevkli biri olduğunuz çok belli elbiseniz türbanınız çok şık bayıldım gerçekten.. bir ömür mutluluklar inş. darısı bekarların başına diyelim:34:

cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin diyelim.:) benmde nişanlığım istediğim gibi olmamıştı oyüzden baska dikildi ve sonradan içime sindi rengi sizin nişanlıkla aynı ve herkes cok begenmişti . ben bide pastanızı cok begendim. maket pastamıydı o yoksa siz biyerdemi yaptırdnız merak ettim

cok yakışmıssınız allah tamamını erdirsin diyelim.:) benmde nişanlığım istediğim gibi olmamıştı oyüzden baska dikildi ve sonradan içime sindi rengi sizin nişanlıkla aynı ve herkes cok begenmişti . ben bide pastanızı cok begendim. maket pastamıydı o yoksa siz biyerdemi yaptırdnız merak ettim

pastam gerçek canım :) sevgili anneciğim pastamı kendi seçmişti benim haberim yoktu zevkine güvendiğim için ona bırakmıştım nişanımın en güzel süprizlerinden biriydi pasta :):nazar:

çok güzel olmuşsun cnm, çok çok orjinal duruyor üzerindeki elbisen ve de eşarbın ben çok beğendim gerçekten:)))10 üzerinden 10 veriyorum,Allah tamamına erdirsin:)))Mutluluklar bir ömür boyu:16:

Waooww süper bir yorum çok çok teşekkür ederim pelerinli :) darısı tüm isteyenlerin başına :)

Elbisenizin rengi çok yakışmış ve eşinizlede çok uyumlusunuz ömür boyu sürer inş mutluluğunuz

teşekkür ederim yukiik çok ama çok teşekkür ederim eşimle kıyafetimiz çok uyumlu değildi özellikle ben kravatının kıyafetimin renginde olmasını istemedim ama siyah daha asaletli duruyor diye düşünüyorum :)

Adaşımm :61: Çok güzel resimler birbirinizede çok yakısmıssınız bir ömür boyu mutluluklar canım :69:

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına olsun :)

zevkli biri olduğunuz çok belli elbiseniz türbanınız çok şık bayıldım gerçekten.. bir ömür mutluluklar inş. darısı bekarların başına diyelim:34:

teşekkür ederim sevgi_nehri Allah sana ve tüm kadınlar kulübünün tatlı kadınlarına herşeyin en iyisini nasip etsin :):nazar:

çok güzel olmuşsunuz nişanlığınızı nerden aldınız başınızı nerde yaptırdınız

canim cook guzel olmussun.nisanligin,makyajin sen cook guzelsin:nazar::nazar:Allah tamamina erdirsin.mutluluklar.

çok yakışmışsınız canım. bi ömür mutlu olun inşallahh

canim cook guzel olmussun.nisanligin,makyajin sen cook guzelsin:nazar::nazar:Allah tamamina erdirsin.mutluluklar.

Siz güzelsiniz, manzara güzel, kıyafetin ayrı bi güzel .. :)
Hayırlı olsun...

hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin nazarlardan korusun

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar. mutlu ettiniz beni. darısı tüm isteyenlerin başına.:nazar:

Back