- Konu Sahibi emyay_8990
olsun canım ne güzel dengeleyebiliyosun en azından bu da güzel bişey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naksan menün gayet güzel.ama bebeğin için bence sabahları peynir falanda ye.az bile yemişsin kanımca dimi kızlar.
gloxinia ayşenur benm motivasyon melekim kardeşim arkadaşım dert ortagım herşeyim.oda bizimle artık burda.
tnaksan menün gayet güzel.ama bebeğin için bence sabahları peynir falanda ye.az bile yemişsin kanımca dimi kızlar.
gloxinia ayşenur benm motivasyon melekim kardeşim arkadaşım dert ortagım herşeyim.oda bizimle artık burda.
t
mervecim tavsiyeni dinledim canım. biraz fazla yedim bugün. benim yöntemim yemek yemeği mümkün olduğunca geç saate bırakmamak. 18.00 gibi kapatmak midenin ağzını! malum bende oruç yok emzirince...
yaş ilerledikçe dost edinmek zorlaşıyor,dosta ihtiyaç ta artıyor. değer bilmek lazım.
bugünkü menüm şöyleydi. sabah müslü süt, arada yeşil çay birkaç cicibebe,biraz peynir, 1 dilim ekmek, öğle bulgur pilavı, salata, arada şeftali, birkaç hurma, beyaz leblebi, sütlü şekersiz nescafe, 4-5 cicibebe, akşam bamya yemeği 18.00.
bu kadarrr....
off offf bi düzene sokamadım menülerimi.dengem şaştı bayramdan sonra.neyseki 72yim.2 kilo vermişim
Hey MAŞALLAH 96 düşmüşsün....darısı başıma...hamişlikte 25 kilo alınca zor gibi![]()