• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve52 ve yağlarının erimesi :)

naksan menün gayet güzel.ama bebeğin için bence sabahları peynir falanda ye.az bile yemişsin kanımca dimi kızlar.
gloxinia ayşenur benm motivasyon melekim kardeşim arkadaşım dert ortagım herşeyim.oda bizimle artık burda.

Allahım ölürüm sanaaa:asigim: canım kardeşim benim ((: evt burdayım gitmeyede niyetim yok opuyorumnanaktan

Sahurda kahvaltılık şeyler yicem.
:D inş.

naksan menün gayet güzel.ama bebeğin için bence sabahları peynir falanda ye.az bile yemişsin kanımca dimi kızlar.
gloxinia ayşenur benm motivasyon melekim kardeşim arkadaşım dert ortagım herşeyim.oda bizimle artık burda.
t

mervecim tavsiyeni dinledim canım. biraz fazla yedim bugün. benim yöntemim yemek yemeği mümkün olduğunca geç saate bırakmamak. 18.00 gibi kapatmak midenin ağzını! malum bende oruç yok emzirince...

yaş ilerledikçe dost edinmek zorlaşıyor,dosta ihtiyaç ta artıyor. değer bilmek lazım.

bugünkü menüm şöyleydi. sabah müslü süt, arada yeşil çay birkaç cicibebe,biraz peynir, 1 dilim ekmek, öğle bulgur pilavı, salata, arada şeftali, birkaç hurma, beyaz leblebi, sütlü şekersiz nescafe, 4-5 cicibebe, akşam bamya yemeği 18.00.
bu kadarrr....

t

mervecim tavsiyeni dinledim canım. biraz fazla yedim bugün. benim yöntemim yemek yemeği mümkün olduğunca geç saate bırakmamak. 18.00 gibi kapatmak midenin ağzını! malum bende oruç yok emzirince...

yaş ilerledikçe dost edinmek zorlaşıyor,dosta ihtiyaç ta artıyor. değer bilmek lazım.

bugünkü menüm şöyleydi. sabah müslü süt, arada yeşil çay birkaç cicibebe,biraz peynir, 1 dilim ekmek, öğle bulgur pilavı, salata, arada şeftali, birkaç hurma, beyaz leblebi, sütlü şekersiz nescafe, 4-5 cicibebe, akşam bamya yemeği 18.00.
bu kadarrr....

naksan selam..bebeğin için sütü arttırıcı ve tok tutucu ve kalorisi az olan leblebiyi tavsiye ederim..nettende hatta araştırabilirsin..sütü artırıyor..Allah analı babalı büyütsün :emir_bebek:

Merhaba Canlarım; =)))

Bugün canım pek bişey istemiyo.
hastayım ..
ama yinede beslenmemi aksatmamak için
İftarda ;bi kase yayla çorbası içicem.. e tabii olmazsa olmazım salatamı yicem =)

sağol sevvalcim, bilmiyordum sütü arttırdığını iyi oldu öğrendiğim.
sabah müsli süt 4 cicibebe hurma
ara yeşil çay,yeşil elma,3 diyet bisküvi,yarım şeftali
öğle 3 ızgara köfte,peynirli börek mafoldumben
ara zeytin yemiştim
akşam barbunya yemeği,pilav
çarşıya çıktım bugün çok yürüdüm heralde malum yiyecek erimiştirohaoldumsmile

2 gündür kimse uğramamış =/

Neyse ben söyliyim;
Bugün sahurda 3 dilim (2si küçük ) peynirli&maydanozlu börek yedim..

Börek yedigim için; akşama pilav yemicem,ekmekte yok.
Sadece 3 tane tavuk kanat ve bol salata ~ 1 bardak ayran.

selam arkadaşlar,
hafta sonu benim bebiş beni çoook yordu, yarım kilo vermiş bulunmaktayım.zemuszemus
toplam 19 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. toplam 2,5 kilo verdim.
bugün sabah müsli süt
ara diyet bisküvi yeşil çay
öğle kepekli yağsız tost domates
arada şeftali
akşam patatesli tavuk yemeği ,yoğurt yedimmm.

slm arkideşler.. Bayramınız mübarek olsun.. yiyecek menüsüne gelecek olursak aynene şöle
çikolata
baklava
şekerpare
kola
:sm_cool: akannehir yarım kilo aldım bu arada ..ama söz düzeltcem naniknanik

selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.ben kilo almadım hatta vermişim çok mutluyum.bugün tekrardan başladı maraton.akşama yürüyüş var.sabah klasik kahvaltı ve bi simit ytedim

menülere devaaaam:
sabak 1 dilim kepek ekmeğin yarısı
1 tatlı kaşığı reçel
3-4 çataçık peynir
öğlen:1 adet poahaca
ara:yarım dilim pasta,diyet kola,2 adet kuru pasta bilmiyorumkismile

Back
X