• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve52 ve yağlarının erimesi :)

evet bugünkü menümden başlıyorum aartık yazmaya.nihayet düzene girebildim.kahvaltım:yarım salatalık,1 kk beyaz peynir,3-4 çatal lahana turşusu,2 lokmacık ekmek ve 2 küp şekerli bi kupa çay
ara:su ve 40 dk yürüyüş
öğlen:azcık patates kızartması,sucuklu yumurta(sadece 2 dilim sucugundan yedim),1 kk beyaz peynir ve çay
ara:yarım paket limon lifli form bisk.bi bardak kayısı suyu
akşam:bi tabak taze fasulye
yatana kadarda 1 yeşil elma,bi aavuç üzüm ve form çay

kahvaltı:1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,4-5 çatal lahana turşusu kavurması,çay
ara:yok malesef
öğlen:yarım paket limonlu form bisk ve bi fincan çay
ara:1 gofret ve 8-10 üzüm ( gofterimi şimdi yiyorum üzümüüde duşa girip çıkınca yicem)
akşam:bi kase yeşil mercimek çorbası,1 bardak elma suyu(yanına bişey ekleyebilirimde eklemeyebilirimde evde yemek yok yaparsam eklerim sizede yazarım kızlar.

sabah 1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir,zeytin
ara:3 adet kuru pasta,diyet kola
öğlen:1 adet gofret
akşam:2 kaşık pirinç pilavı,2 adet tavuk gögsü
şimdi :)) çay,birkaç bisküvi

saol canım.hemen dünki menümü yazim
kahvaltı:2 ince dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık,1 kk beyaz peynir,turşu ve çay
ara:yok kahvaltımı geç yaptım
öğlen:5-6 tutku ve su
ara:yarım simit kahve
akşam:1 tabak türlü,2 izmir köfte,meyvesuyu

kahvaltı:yarımşar domates salatalık,1 kk beyaz peynir,birazcık patates kızartması,izmir köfte(kahvalttı öğlenle birleştide)2 dilim ekmek ve çay
ara:yok işiizi vardı
öğlen:bi kupa nescafe ve bikaç biskrem
ara:meyve suyu
akşam:hamsi ızgara,ve salata

kahvaltı:1 simit,1 kk beyaz peynir,1 tel tel peyniri,1 üçgen peynir,yarımşar domates salatalık
ara yok öğlende yaptım kahvaltımı.saat 4 gibi biraz fıstık(bi avuçtu )
akşam:bi kase mercimek çoorbası,2 kaşık bulgur pilavı,2 izmir köfte,3 kaşık pırasa ve bi dilim kepekli ekmek
şimdi vişne suyu içtim.

ooo ben burayı çok imal ediyorum diğer topiğimden dolayı yaaa.neyse bu akşam bugünkü menümü yazarım hemecicikk :hulya:

Back
X