- 21 Şubat 2011
- 1.010
- 50
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm bende 20 aylık evliyim..
evlendigimde 47 kiloydum...
düğün stresinden 3 kilo almıştım normalde 44 kiloydum yıllardır..
boyum kısa 155 onun i.çin ideal kilom 45-48 arası olması lazım...
hamilelik düşündügüm için nekdr çok zayıflarsam okdr iyi benim için...
45 kilo olmak istiyorum ..şuanda tam tamına 60 kiloyumyani 1.5 senede 13 kilo aldım
çok mutsuzum...
rejime başlayalı 3 gün oldu:)
bebek için 7 aydır ugraşıyoruz olmadı ben o sıra iyicene kendimi saldım her ay 1 kilo ala ala bu hale geldim...
hedefim iki ayda 10 kilo vermek... hatta 15:)
şimdilik çok iyi gidiyor rejimim..en önemlisi kendimi mutlu hissediyorum..
benim menum böyle..
sabah uyanınca 1 incir ve 1 bardak su içiyorumm..
işe geliyorumm...diyet cubuk kreker aldımmm 10 gibi bi kaç tane yiyorum... ama hergün deil canım isterse..
ögleleyin iş yerinde yemek yeme ortamı olmadıgından eve gidiyorum..
iki dilim kepek ekmegi,2 çaybardagı çay( 2 küp şeker) cayı şekersiz içemiyorum.. ama normalde gün içinde en fazla 3-4 caybardagı çay içerim diye çok önemsemedim..
1 yumurta biraz peynir zeytin yeşillik domates...
akşam 5 de evde oluyorum..eve girince 1 incir ve su içiyorum yine.. farkettimki incir ve hemen ardından 1 bardak su beni tok tutuyo...
6-7 gibi yemek yiyoruz...
çorba varsa sadece çorba salata yogurt yiyorum..
çorba yoksa yemek varsa 1 kase hangi yemekten yaptıysam ondan yiyorum yogurt ve salata eşliginde...
9 gibi 1 elma yiyorum ama herzaman deil:)
hedefim ayda 6-7 kilo...
bu arada akşam mekik gibi göbek basen belimin zayıflaması sıkılaşması için hareketler yapıyorum yarım saat ..
haa bide eşimle iddiasına girdik moral olsun diyeee bana iyicene azimli olayım diye:) eger 1 ay içinde 5 kilo verisem çanta ve ayakkabı sözü var:):):))
tebrik ederim ne güzel çok azimli başlamışsınız. inşallah bu şekilde devam eder ve istediğiniz sonucu elde edersiniz. benimde ideal kilom 62 ama ben hamilelik kilolarımı vermek istiyorum. şuan 73 kiloyum. inşallah yaza doğru 62 olurum.
kolay gelsin size bol iradeli günler.
canım diyet listen çok güzel eger uyarsan kısa zamanda eski formuna kavuşursun spor yapmayıda ihmal etmeş imdiden bir resmini çek zayıfladıkça yine rsim çek sık sık aynaya bak motive olursun umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilocuklarını veririsin hadi bakalım görelim senii kolay gelsin
Günlügün hayirli olsun. Umarim sende eski kilona saglikli bir sekilde azimle ulasirsin.
Ama yasini ve boyunu merak ettim dogrusu :)
1.59 boyum yaşım da 27 bu arada iyi dileklerin için teşekkürler
hemen hemen aynıymısız
bende 1*60 boy 73 kılo ıle basladım suan 67.5 um daha davercem ınsallah..
hadı bol azımler arkadasım...
uğrarım tabıkı canım senı de beklerızteşekkürler arkadaşım arada günlüğüme uğra bana destek ol
yok be hayatım daha var 55 olmak ıstıyorum ben ama bu aralar zorlanıyorum nedense
aslında bomba gıbı uyanıyorum ama devam ederken sıkıntı basıyo....
uğrarım tabıkı canım senı de beklerız
aynı benim gibi bebek düşününce salmışsın kendini ama az medelim ve hamileliğimize zayıf girelim.eşinin destek vermesi çok iyi genelde bizde yaparız bunu eşimle nekadar kilo verdiğini bana yaz arada birbirimizle paylaşalım
merveciğim,
labne yerine yörsan köy(yörük) peyniri,
köfte yerine de balık yersen çok daha lezzetli olur ve rahat kilo verirsin... ben doğum sonrası kilolarım için bunları kullanmıştım...![]()