Mersinli değilim antepliyim Mersin'e 3 saat uzaklıkta
Mersin belediye başkanı en yakın can ciğer arkadaşımın babası
Az çok biliyorum... Kiralar uygun çok küçük biyer... İnsanları rahat Mersin'de Mersinli den daha çok göç var :) havası sıcak kışın cook yağmurlu
Eğitim olarak küçük bı yere göre normal... Eşiniz ne iş yapacak
Özel mesajdan yazayım :)aaa biz seninle tanış çıkıcaz :) arkadaşının ismi D...u mu?
Mersinli değilim antepliyim Mersin'e 3 saat uzaklıkta
Az çok biliyorum... Kiralar uygun çok küçük biyer... İnsanları rahat Mersin'de Mersinli den daha çok göç var :) havası sıcak kışın cook yağmurlu
Merhaba bizde Antep'ten taşınmayı düşünüyoruz zaten devlet memuru
Ona en doğru cevabı çocuğu ilk okulda biri verebilir inşallah hakkınızda hayirrlisi olsun :)Gittik daha önce Mersin'e birkaç Yıl önceydi tabi hep aklımızda acaba taşınsak mı diye bilmiyorum ya düzen değiştirmekten korkuyorum sanırım
Eşimin işyerine yakın olmaktan ziyade eğitimi iyi olan bir okula yakın olmak istiyorum açıkçası
Gittik daha önce Mersin'e birkaç Yıl önceydi tabi hep aklımızda acaba taşınsak mı diye bilmiyorum ya düzen değiştirmekten korkuyorum sanırım
Eşimin işyerine yakın olmaktan ziyade eğitimi iyi olan bir okula yakın olmak istiyorum açıkçası
Arkadaşınız R..a bence. Annesi benim ortaokul fen bilgisi öğretmenim :)Mersinli değilim antepliyim Mersin'e 3 saat uzaklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?